Sådan indretter du bryggerset

I dag har mange boliger et bryggers, som er et multifunktionelt rum, der skal rumme plads til entré og vaskerum. Der er forskellige måder, hvorpå du kan indrette bryggerset, hvilket du kan få tips til her.

Råd til bryggerset

  1. Brug knager og skabe til sko, da det er med til at gøre det ryddeligt og enkelt.

  2. Bryggerset skal benyttes som entré, da du herved undgå at have flere indgange. Hvis boligen har flere hoveddøre, kan det være værd at overveje at nedlægge den ene.

  3. Hav en vask i bryggerset, da du herved har mulighed for at tage bryggerset ekstra i brug. Overvej en dyb vask, da tøj kan sættes i blød osv.

  4. Få skydelåger, så det er muligt at gemme vaskemaskine og tørretumbler væk. Hvis I er en større familie eller vasker ofte, kan vaskeriløsninger være jeres løsning. Du kan kigge på vaskeriløsninger på nortec.dk. Ydermere giver skydelåger mere plads, da de ikke går udad, når du åbner dem.
  • Når du skal vælge skabe, kan det være en god ide at vælge høje skabe, da de giver mulighed for ekstra opbevaring.
  • Vælg lyse farver for at åbne rummet op, fordi mørke farver har en tendens til at gøre rummet mindre.

Det er ofte, at du kun har få kvadratmeter at gøre godt med i et bryggers. Du skal derfor tænke kreativt for at udnytte pladsen på bedst mulig vis, hvilket du bl.a. gør ved at følge ovenstående råd.

De små detaljer

For at et bryggers kan fungere optimalt, når børn f.eks. skal til sport eller i skole er det godt at have en bænk, hvor det er muligt at sætte sig, når skoene skal på. Ydermere bringer en bænk med fine puder en hyggelig stemning til bryggerset, som ellers kan virke kold. Det er en god ide at have et tæppe liggende på gulvet, da det er med til at bringe liv og varme til rummet. Hav planter stående i rummet, da den grønne farve er med til at give energi og glæde.