Der er mange fordele ved at strikke tøj selv

Er du en erfaren spiller med strikkepindene? Eller har du først lige købt din første rulle garn? Uanset hvad er du heldig, for der er nemlig masser af fordele ved at gøre strikning til en del af sin hverdag. I denne guide kan du finde tre gode grunde til, at du skal gå i gang med at strikke dit tøj selv.

1: Du kan skabe noget unikt

Moden kommer og går, men hvis du kan strikke dit eget tøj, har du mulighed for at skabe noget, der er unikt for dig. Du kan for eksempel prøve dig frem med Silk mohair, der både giver smukt og utroligt behageligt tøj! Skab de skønneste trøjer med silk mohair og prøv dig frem med pæne farver og unikke designs. Garnet kommer fra de mohairgeder og er noget af det blødeste, man kan finde på markedet.

2: Det styrker dine fingre

Det giver måske sig selv, at ens fingre ofte bliver både stærkere og mere smidige ved at strikke regelmæssigt. I takt med at man bliver bedre og kan strikke mere komplicerede mønstrer, er det skønt at opleve, hvordan fingrene styrkes. Det er selvfølgelig vigtigt, at man ikke går så meget amok i garn, at man får ondt i fingrene. Ligesom alt andet i livet handler det om balance.

3: Det har potentiale til at mindske stress

Lad os lige slå fast, at strikning ikke er nogen vild mirakelkur mod stress. Det er der ikke noget, der er. Men derfor kan strikning stadig være en rigtig god ting at bruge tiden på, hvis man føler sig presset i hverdagen. Det giver hjernen en mulighed for at fokusere på noget konkret frem for alle de tanker og bekymringer, som kan præge hverdagen. Samtidig kan strikning styrke koncentrationen og kan ligefrem fungere som hjernetræning.