Tips til dig der ønsker en mere personlig indretning

Det kan være rigtig hyggeligt at indrette sit eget hjem, men det kan faktisk også godt være udfordrende at få skabt sin helt egen og personlige indretningsstil. Du kan søge inspiration en masse steder, men hvordan får du egentlig skabt noget, som bare lige er dig.

Brug dine yndlingsfarver i din indretning

Det kan for nogle godt virke næsten skræmmende at skulle bruge farver i sin indretning, men det behøver du slet ikke være bange for. Farver kan nemlig være med til at skabe både stil og personlighed. Hvis du bruger dine yndlingsfarver i din indretning, vil du automatisk få skabt en mere personlig stil. Du kan bruge farver på væggene, i dine nipsting, på dine møbler m.m. Du kan altid selv variere i hvor stor grad farverne skal spille ind.

Hundesenge der passer til din indretning

Hvis du har hund, er du nødt til at have en hundeseng liggende fremme. Det er ikke nødvendigvis det mest flatterende for din indretning, men faktisk kan du sagtens få hundesenge, som klæder din indretning. Det vil samtidig give noget personlighed til din indretning, fordi din hund netop er en del af dit liv. Hos Østrand kan du få hundesenge der passer til indretningen, så der ikke er nogen grund til at gemme den væk.

Find gamle arvestykker frem

Hvis du har nogle gamle arvestykker liggende, er det måske primært noget, som du normalt gemmer lidt væk, fordi det ikke er ting, der passer ind i et boligmagasin. Dog er det netop sådan noget, der kan gøre din indretning både personlig og unik. Ikke alle arvestykker er flotte eller smukke i sig selv, men når du kombinerer dem med dine andre ting og de kommer ind i en sammenhæng, kan det bestemt gøre noget godt for din indretningsstil.