Den rette afslapning til regnvejrsdagene

Vi kan ikke komme udenom, at de fleste årstider i Danmark til tider kan være fyldt med grå regnvejrsdage, hvor regnen konstant vælter ned udenfor, blæsten suser om ørene på én og vinden er bidende kold. Og på de dage har de fleste af os allermest lyst til at blive inden døre, pakke sig godt ind i et tykt tæppe med en varm kop kakao foran fjernsynet. Men hvis du efterhånden er ved at være træt af at kigge på fjernsynets mange genudsendelser, findes der også andre alternativer til, hvad en grå og regnfuld dag kan gå med. Og de fleste af aktiviteterne kan gøres i selskab med en god lydbog.

Lækker lyd i øregangen

Lydbøger er en af de ting, som flere og flere danskere er blevet vilde med at lytte til de seneste år. Muligheden for at kunne få læst en god krimi, et godt portræt eller en tredje ting op, mens man ligger på sofaen, godt pakket ind i et dejligt varmt tæppe, eller mens man får ordnet dagens gøremål, er en ting, som tiltrækker flere af de danskere, der ikke selv har lyst til at ligge med en tung bog i hånden. Der findes dog mange forskellige typer af lydbogstjenester, som man kan benytte sig af. En af dem, er Mofibo, hvor man endda kan få en gratis prøveperiode på 30 dage.

Pynteting til højtider

Samtidig med at du lytter til en spændende roman på din lydbogstjeneste, kan du passende sætte dig til rette for at udfolde dine kreative evner. Mens nogle holder af at strikke eller hækle en ny hue til vinterens komme, har du måske andre steder, hvor du kan udfolde dine kreative egenskaber. Måske du skal kaste dig over æggepustning, folde julestjerner eller noget helt tredje, der passer til den årstid, der er lige nu. Det er begge dele ting, som du kan bruge utallige timer på. Og hvis du har børnene med ved bordet, kan I også vælge, at det skal være en børnebog, der skal læses op for jer som lydbog.

En tur i køkkenet

Hvis du ikke har lyst til at udfolde dine kreative evner med små hækle- eller strikkeprojekter, kan du kaste dig over køkkenet – måske er der noget, som du kan få tiden til at gå med her, mens du lytter til en af de mange lydbøger. Måske er du en af dem, der har lyst til at eksperimentere i det salte køkken med nye retter til aftensmad, men det kan også tænkes, at du hellere vil eksperimentere i det søde køkken med flotte lagkager, fine småkager eller noget helt tredje. Og hvis du befinder dig derimellem, er der også mulighed for at kaste sig over surdej. Hvis først du får liv i en surdej, har du mulighed for både at kaste dig ud i både boller, franskbrød og rugbrød, som du kan forkæle familien med søndag morgen. Og så kan du endda gøre det samtidig med, at din nye favoritbog bliver læst op for dig.