Gode råd til hvad du skal få tiden til at gå med de næste 14 dage

Efter regeringens udmeldelse om at alle offentlige ansatte, som ikke varetager kritiske funktioner, vil blive sendt hjem fra arbejde, og at alle private virksomheder bør bede deres ansatte, som har mulighed for det, om at arbejde hjemme, så har det naturligvis medført at rigtig mange danskere i disse tider enten skal arbejde hjemmefra eller blot blive hjemme fra arbejde i de næste 14 dage. Selvom der er mange, der synes det lyder skønt at blive sendt hjem fra arbejde i 14 dage, så kan det hurtigt blive en smule kedeligt at være hjemme i så lang tid, derfor giver vi dig her nogle gode råd til, hvad du kan få tiden til at gå med.

Binge watch de serier du endnu ikke har fået set

Hvis du er en af dem, som er blevet sendt hjem fra arbejde uden at skulle arbejde hjemme, så har du højest sandsynligt fået en masse ekstra timer i døgnet, hvor du ikke ved hvad du skal få tiden til at gå med.
Vores bedste forslag er: Binge Watching! Hvis du ikke ved det, så betyder binge watching, at man ser flere afsnit af den samme serie eller TV-show i streg. 14 dage uden at skulle arbejde, og hvor det frarådes at man rejser ud, er den bedste undskyldning for at se alle de serier på Netflix, HBO eller Viaplay, som man længe har drømt om at få set, men som man aldrig fik fundet tid til. Nu har du mulighed for at se lige så mange serier, som du kan nå at se på 14 dage uden at have dårlig samvittighed.

Gå en tur eller læs en god bog

Det kan selvfølgelig godt blive lidt kedeligt i længden at sidde foran fjernsynet hver dag i 14 dage. Selvom der i disse tider er megen snak om smittefare, så kan man heldigvis stadig nyde nogle lange gåture i den friske natur.

Efter en lang gåtur kan man med god grund læse i en god bog og nyde en kop kaffe hjemme i lænestolen. Hvis man holder af kreative projekter, så er der også god mulighed for at få lavet nogle af de projekter, som har stået på to-do listen i lang tid, og som man heller ikke har kunne finde tid til.

Hvis der er ingen af de ovenstående ting, der siger dig noget, så kan du også bruge tiden foran computeren. Du kan eksempelvis spille online slots eller lære hvordan du med størst sandsynlighed vinder den store jackpot ved at spille online casino. Det kan du læse om her i den store guide til “sådan vinder du en online jackpot”.