Erhvervsleasing giver dig firmabilen til dine behov

Når din virksomhed skal klare opgaver, er det nok sjældent inden for gåafstand. Selv i den moderne tid, vi lever I, kan du ikke ordne alt over en computer. Det betyder, at du har brug for en pålidelig og tidseffektiv måde at transportere dine ansatte ud til opgaverne, der skal udføres. Det betyder, at de har brug for en bil at køre i. Det er dyrt, hvis du skal betale løn for at sidde i bus. Det er heller ikke holdbart, hvis de skal låne din bil til at komme omkring. Men firmabiler kan være dyre. Og dog. Med erhvervsleasing slipper du for at betale store summer med det samme, og du får den firmabil, du har brug for. 

Løb firmaet ærinder på gule plader

Hvis du arbejder med at sende dine ansatte på opgaver, hvor de egentlig bare skal kunne komme frem og tilbage, kan du sagtens klare det med en firmabil på gule plader. Hvis du bruger erhvervsleasing til at finansiere firmabilen på gule plader, kan du trække leasingomkostningerne inklusive moms fra i SKAT, og du får en firmabil, du kan bruge med det samme. Du behøver slet ikke få maveonde over en dyr investering, der tager af din virksomheds kapital.

Hvide plader til dem, der har brug for en hybrid

Det er dog ikke i alle tilfælde, at erhvervsleasing på gule plader er tilstrækkeligt. Nogle gange har du brug for en kombination – en hybrid. Det kan du gøre med en splitleasingaftale. På den måde deler du leasingydelsen med den medarbejder, der har brug for også at kunne bruge bilen til andet en virksomhedens gøremål. Det kan også gøres med en aftale om flexleasing, hvilket åbner op for, at din medarbejder kan køre i nogle af de lækreste biler. Når du kombinerer, betyder det ikke, at det bliver meget dyrere end en helt almindelig familiebil.