3 skarpe jakkesæt til din nytårsaften

Leder du efter det helt rigtige jakkesæt til din nytårsaften? Vi giver dig her vores bud på de bedste jakkesæt til festen. Dertil viser vi dig, hvilke skjorter der egner sig til disse jakkesæt. Du bliver særlig særlig skarp med en festlig mønstret skjorte eller det formelle tilbehør – som nogle fede manchetknapper, et flot slips eller en flot butterfly.

Nytårsfesten er en fest, hvor sjov og spas tæller højt. Aftenen er fyldt med pomp og pragt, og så har kvinderne særligt flotte kjoler og festligt tøj på. Derudover bliver Frank Sinatras,New York, New York, nok sat på lidt mere end en gang og glimmeret findes typisk i overflod. Dit tøj skal altså stå skarpt og være festligt på en og samme tid på den store aften. Juletøjet passer ikke så godt ind her, og husk på at nytår også handler om accessories.

I denne korte artikel giver vi dig tre jakkesæt med tilhørende skjorter til din nytårsaften. Først gennemgår vi, hvilke typer jakkesæt vi ofte har på til nytårsaften. Hertil kommer vi ind på dit nytårsoutfit og laver en liste med tilbehør.

Den gennemgående trend er en blanding af følgende typer (se dem længere nede):

  • Det formelle nytårsoutfit
  • Det afslappede nytårsoutfit
  • Det pompøse nytårsoutfit

Stemningen er generelt mere løssluppen til nytårsaften, hvilket skal gå igen i nytårsoutfittet..

Vi har lavet en liste med tilbehør til nytårsaften, som du kan krydse af efter dine behov:

  • Butterfly
  • Slips
  • Vest
  • Manchetknapper

3 nytårsoutfit

  1. Det pompøse nytårstøj

Tuxedo og smoking, kært barn har mange navne. Man kan sige meget om denne stil, men det er en gennemført festlig dragt til manden, der gerne vil gøre lidt ekstra ud af lejligheden og aftenen. Den klassiske hvide skjorte og de flotte skinnede sorte sko formår yderligere at danne rammen for ethvert festligt og formelt outfit. Dette skarpe sæt er helt klart besværet værd.

  1. Det afslappede nytårstøj

Du troede julens røde farve var forsvundet, men de festlige løjer er kun lige begyndt. Med dette røde jakkesæt og den dertilhørende mønstrede skjorte bryder du den monotone farve i jakkesættet. Du kan finde nogle fine manchetknapper i for eksempel en mørkere farve eller sort, som giver jakkesættet lidt ekstra glimmer og glans.

  1. Det formelle nytårstøj

Det er formelt, men meget af tøjet til nytårsaften prøver egentlig at opretholde en god spænding mellem både at være formelt og festligt på, en og samme tid. Dette navyblå jakkesæt med butterfly og hvid skjorte er med sin klassiske farve ganske formel, men samtidig har det også en festlig kant – i form af dens butterfly.

Find det skarpe nytårstøj til nytårsaften

Der findes utrolig mange forskellige jakkesæt, som du kan tage på til nytårsaften. Det skal altid passes sammen med en skjorte, turtleneck sweater eller lignende, alt efter hvor afslappet det skal være.

Det kan derfor være svært at vælge det rigtige. Vi foreslår, at du finder din egen unikke stil til nytår – noget der definerer dig som person. Kan være farverne du har taget på, mærket på skjorten eller det stof og materiale du har valgt det i. Det skal helt klart få nogle samtaler i gang til festen og en indgang til at snakke om mange andre ting

Hvis du har lyst til at prøve mange forskellige jakkesæt til din nytårsfest 2019, og samtidig få gode råd med på vejen – så besøg din nærmeste Tøjeksperten butik for god service og særlig god ekspertviden.