Er du i gang med at indrette børneværelset?

Det kære børneværelse. Ja, vi husker selv, hvordan det var at være barn og gå ind i sit eget lille univers på værelset. Fantasien var stor, og sådan kunne man lege i flere timer, før der pludselig var aftensmad, og så skulle vi desværre i seng. Børneværelset er et vigtigt værelse, fordi her får barnet lov til at lege frit. De kan være sig selv, og de kan slappe af i deres eget selskab og i andres. Derfor er det forståeligt, at du bruger lang tid på at finde ud af, hvordan du skal indrette børneværelset, og hvad der skal være i børneværelset. Hvordan skaber du et perfekt lille univers for dit barn?

Involver dit barn

Hvis dit barn selvfølgelig er gammelt nok, er det en god idé at involvere det, så barnet kan komme med nogle forslag. Det kan være, om de vil have malet væggene, eller om der er noget særligt, som de skal have op at hænge.

Hvis dit barn er for lille til det, kan du gøre en indsats for virkelig at holde øje med, hvad dit barn kan lide. Hvis dit barn leger meget med noget bestemt, kan du købe lidt mere af den slags legetøj til at stå inde i børneværelset. Det kan f.eks. være meget forskelligt legetøj fra Børnenes Kartel. Der er et stort udvalg af forskelligt legetøj og ting til børneværelset, som du kan få noget ud af.

Find inspiration

Det hjælper helt vildt meget at finde inspiration. Det betyder ikke, at du laver direkte kopier af værelserne, men at se hvordan andre har gjort det, kan ofte være en stor hjælp. Du kan spørge dine venner, eller du kan søge lidt rundt på internettet, hvor der altid er meget hjælp at finde. Du kan være mere præcis i dine søgninger afgørende af, om det skal være prinsesseværelse osv.