Husker du at forkæle dig selv?

Er du god til at bruge tid på dig selv? Det er en god idé at forkæle sig selv, fordi det kan være en god måde til at lade op før eller efter kedelige opgaver. Selvforkælelse kan også fungere som en god pause, hvis du i periode føler dig meget presset.

Brug nogle penge på selvforkælelse

Når du trænger til noget selvforkælelse, kan du betale dig fra det rigtig mange steder. Der findes så mange lækre behandlinger, som kan få dig til at slappe helt af. Du kan f.eks. booke en massage, en ansigtsbehandling eller en tur til frisøren. Fælles for dem alle er, at du går derfra med en fornyet energi.

Shop til selvforkælelse

Selvforkælelse er rigtig mange ting. Du kan også forkæle dig selv ved at smutte en tur på internettet og shoppe nyt sexlegetøj. Ved at dyrke din sexlyst kan du ligeledes komme til at slappe af og blive fyldt op på ny energi.

Hold en dag fri i kalenderen

For nogle kan der også være noget selvforkælelse over bare at lave ingenting. Det med ikke at have nogle planer eller noget bestemt at nå kan være rigtig afslappende og afstressende. Derfor kan udvælge en dag i din kalender, som bare skal være din. Der skal du ikke lave nogle planer. Den dag kan du bruge på lige dét, du vil. Om det så er at ligge hjemme på sofaen og se film eller om det er at suse rundt i et shoppingcenter.

Køb dig selv en gave

Hvis du har gået længe og kæmpet for at nå en deadline på jobbet, kan du forkæle dig selv med en gave, når du endelig har nået dit mål eller deadline. Du må gerne belønne dig selv, når du har gjort det godt, så du kan mærke, at dit hårde arbejde betaler sig.