Skift bredbånd og slip for netværksproblemer

Arbejder du hjemmefra og er afhængig af din netværksforbindelse? Så er det altafgørende at du har en god netværksforbindelse, så du ikke afbrydes i dit arbejde eller forhindres i, at aflevere arbejdsopgaver til tiden. Udover arbejdet, så streamer vi danskere mere end nogensinde og en dag uden internetforbindelse er blevet utænkelig i vores hverdag. Hvad kan du selv gøre for at få en bedre og mere sikker netværksforbindelse? Læs med herunder og få 4 gode råd til en bedre forbindelse.

1.      Det rette fundament med det rette bredbånd

Et godt internet kræver et godt bredbånd, så du får en hurtig hastighed på internettet. Det kræver dog, at du finder det bredbånd, som passer til dit behov og forbrug af internettet. Hvis I bor mange under samme tag, som deler internettet, så skal bredbåndet trække mere, end hvis det kun er dig alene, som bruger nettet. Hvis du arbejder hjemmefra, så kræver det et stabilt og hurtigt netværk, som ikke svigter dig, når du behøver det. Sikre derfor din forbindelse og skift bredbånd i dag. Sammenlign priser, så du ikke snydes, og find det billigste og bedste bredbånd til dig netop i dag.

2.      Placer din router strategisk

Routeren er en ømtålelig genstand for de fleste med sans for indretning. Den er klodset af se på og pynter ikke just på et fint bord med glødelamper over. Derfor gemmer mange routeren væk i et skab eller andet, hvor den ikke kan ses. Selvom det er en smart indretningsmæssig løsning, så er det ikke den rette løsning for en god internetforbindelse. Routerens ydeevne kan svækkes af tildækninger, da noget af forbindelsen her går tabt. Placer derfor din router tæt på de enheder, som behøver internetforbindelsen, således routeren ikke lever sit eget liv og cutter forbindelsen fra tid til anden.

3.      Hold dig opdateret på udstyret

Ligesom telefoner opdateres og forbedres version for version, så gør dine andre enheder det også. Internettet er et stort marked i verden og sammen med teknologiens fremdrift, så udvikles bredbånd og routere også. En gammel router kan med tiden ikke følge med, så derfor skal denne skiftes ud. Det gælder dog også dine andre elektroniske enheder. Ældre produkter har andre trådløse standarter end de helt nye moderne routere, så derfor er det vigtigt at skifte sine enheder ud med jævne mellemrum, således du altid er opdateret med det bedste trådløse internet.

4.      Husk at give routeren en pause

Når vi kortvarigt mister internetforbindelsen, er vi hurtige til at irritere os og klage over teknologien. Det er dog værd at huske, at teknologi også har en slags hjerne, ligesom vi mennesker. Vi mangler pauser for at kunne restituere. Det samme gør routeren. Hvis du indimellem mister internetforbindelsen, så er det muligt, at routeren blot mangler en pause. Genstart den derfor ved at slukke på stikkontakten og lad den stå et par minutter inden du igen tænder den. På den måde kan routeren kort nulstille sig selv og ”starte på en frisk”. En god hovedregel er at genstarte din router en gang om måneden. Så planlægger du selv genstarten og bliver ikke forhindret i dit eventuelle arbejde.