Guide: Optimér dit perfekte look som mand

Mange er ude efter at optimere deres look. Det kan der være flere grunde til. Måske er det for at forhøje chancen for at score, for at give sin samlever lidt ekstra at kigge på, eller blot for at forhøje din egen selvtillid. Det kan måske virke lidt uoverskueligt at skulle begynde på sådan en proces. Hvordan får du lige dig selv til at se meget bedre ud? Svarene er faktisk overraskende simple. Med blot få og små ændringer kan du gøre en stor forskel i dit overordnede look. Et sted du kan starte, er at udvælge produkter eller mærker, som du selv mener, du ser godt ud og føler dig godt tilpas i. En mulighed kunne f.eks. være Salle Privée, der laver herretøj og parfumer til den moderne mand og med tidløse og kvalitetsrige kvaliteter.

Her kan du lave ændringer

  • Få styr på håret – både selve håret og skægget. En ny eller god frisure kan gøre underværker. Du kan også prøve at give lidt mere end 150kr for at blive klippet, der er faktisk forskel på resultatet. Frisuren behøver ikke nødvendigvis være det nyeste nye inden for frisure-mode, men blot noget, der sidder godt på dig.
  • I samme baner kan du også prøve at få styr på hele kroppen. Lidt træning og en sund diæt kan føre til en kæmpe transformation. Du kommer ikke blot i bedre form og får bedre fysik, men det er næsten sikkert, at det også giver dig højere selvværd, hvilket er noget af det mest tiltrækkende, du kan have.
  • Noget så simpelt som din positur kan gøre en forskel. Hvis du står oprejst og selvsikker i stedet for foroverbøjet med øjnene plantet i jorden, kan du skabe et nyt look blot ved kropspositur.
  • Hold det hele ved lige – lad looket blive en del af din personlighed