Vores bud på populære julegaver til mænd i 2019

Bror, ven, kæreste, far eller mand. Det kan være rigtig svært at give gaver til mændene i vores liv. Især hvis de ikke ønsker sig noget bestemt. Derfor er det bestemt også værd at følge med i hvilke gaver, der er populære at give.

Her er samlet en række stærke bud på populære julegaver til mænd i 2019. Der er aldrig et rigtig svar, når man leder efter gaver, men disse kan give dig en masse gode idéer.

Mangler du inspiration til gaven, kan du klikke lige her, for at se en masse gode idéer til din næste gave.

Gode dufte

Et stensikker vinder i år bliver helt sikkert lækre dufte. Ikke fordi mændene i vores liv lugter forfærdeligt, men at give en parfume eller deodorant i gave er en gammel, der fortjener en renæssance. Det er desværre gået lidt af mode de seneste par år. Det er ærgerligt, da det helt sikkert er en gave, han vil blive glad for. Så længe han kan lide lugten.

Et flot ur

Denne gave er måske af den lidt dyrere kaliber, men et ur kan enhver mand bruge. Selvom vi ser alt på vores telefoner efterhånden, er det intet som et godt gammeldags ur. Det er dog ikke kun praktisk, det er også med til at skabe en udstråling. Du kan også gå den über-moderne vej og give ham et Apple Watch.

Et smart minikøleskab

Hvis du ønsker at give ham et godt grin er et minikøleskab en rigtig god idé. Hvis han ikke har ønsket sig det på forhånd, kan han på ingen måde gætte, hvad der gemmer sig i den firkantede pakke. Et minikøleskab er dog en rigtig god idé. Især hvis manden i dit liv er en stor fan af øl. Mini køleskabet kan desuden ofte tages med rundt, så ligegyldigt om han er på båden eller ude med drengene vil han altid kunne have en kold øl ved sin side.

Bridge walking for den fede oplevelse

Dette er måske punktet på listen, du ikke havde set komme. Vi har dog i det seneste år set en masse prøve at vandre over den flotte Lillebæltsbro. Med 60 meter over vandet får du en storslået udsigt, men man skal bestemt ikke døje med højdeskræk. Vinden rusker godt i en deroppe og kan altså ryste de fleste. Det er dog en fantastisk oplevelse, som manden i dit liv helt sikkert vil blive glad for. Især hvis han er eventyrlysten.

Gavekort kan altid bruges

Dette er et punkt, der mest er set hos kvinderne. Her bliver gavekort til tøj- og kosmetikbutikker givet ud hele tiden, men i år kunne der også godt være en opblomstring hos mændene. I takt med vi ikke helt ved, hvad vi skal give dem, bliver det mest oplagte løsning at give et gavekort. Det kan både være til en tøjbutik, men også til en spilleforretning, så han kan få det nyeste FIFA-spil. Eller måske du vil forære ham et par biografbilletter, det er også en sikker vinder.