Skab sjove og mindeværdige gaver med dine bedste billeder

Du har sikkert mange flotte billeder på din mobil eller din computer, men hvor ofte får du egentlig kigget på dem? De ligger måske blandet med ligegyldige fotos af indkøbslister og skærmbilleder. Har du tænkt over at du kan bruge dine gode billeder til at lave gaver med? Billeder fra en særlig begivenhed, en ferie eller glimt af hverdagen, kan glæde dig og dine nærmeste.

Lav flotte motiver

Du kan bruge dine billeder ved at få dem printet på forskellige ting til hjemmet og give det som gave. Det kan være en smuk solnedgang fra jeres lokale udsigtspunkt, et skørt familiebillede, eller et minde du har sammen med modtageren.

Hvad kan du få printet dine billeder på? Der er virkelig mange idéer at hente på fotogave.dk, herunder en kalender, en musemåtte, et krus, en T-shirt, en taske og mange flere. Lad dig blive inspireret, og vær kreativ med dine egne billeder. Det vil både give noget at grine af, og være et godt minde.

Giv en bryllupsdagsgave

Hvis du er gift og har brug for idéer til en smuk gave til din ægtefælle, kan du overveje en fotobog. Der er så mange muligheder med fotobøger, og du behøver ikke klippe og klistre. Du kan designe din bog på nettet, uploade dine billeder og få fotobogen leveret lige til døren, færdig og klar.

I har sikkert en stor bunke billeder fra brylluppet som I ikke få kigget på ofte nok. Find den frem og brug dem til at mindes hvordan I så ud da I bliv gift, og hvor forelskede I var. Tag dem med i fotobogen og lav en historie med de billeder du har af jer sammen.

Bogen kan begynde med det første billede der blev taget af jer, måske lige da I mødtes. Lad det blive efterfulgt af billeder fra I var forlovet, fra brylluppet, og fra jeres liv sammen siden. Det er en sød måde at bruge gamle minder som en ny gave.

Hæng billederne op

Du kan ganske enkelt også bruge dit billede som gave ved at få det printet som en plakat og sat i en ramme. Hvis du ved at modtageren har en bar væg, og du kender deres smag godt, kan det være lige det de mangler.

Det er stadig meget enkelt at gøre, fordi du kan bestille plakaten på nettet ved at uploade et eller flere billeder. Vælg enten et stort billede, eller mange billeder som udgør en hel collage. Du kan gøre på samme måde som du ville gøre med et fotoalbum, men bare til at hænge op på væggen i stedet.

Hvis du vil lave en plakat af dine billeder, er det vigtigt ikke kun at vælge sjove billeder, men også at de passer sammen og giver et harmonisk helhedsindtryk. Husk at det kommer til at være fremme hele tiden, til skue for både dem selv og deres gæster. Det må gerne være en gave man kan grine af, men det skal også være noget de kan være glade for at have hængende længe.