4 konkrete forslag til gaven til den aktive far

Det kan simpelthen være noget af et puslespil at finde den helt perfekte gave til sin far. Ligegyldigt om det er juleaften, fars dag eller hans fødselsdag så kan det være noget af et hovedbrud.

Har du en rigtig aktiv far kan det endda føles som en endnu mere strabadserende opgave, da hans ønskelisten er lidt mere atypisk. Den aktive far ønsker sig ofte ikke ligefrem materielle gaver som bøger eller tøj, og det tager en god mængde af mulighederne væk.

Her er samlet en række konkrete forslag til gaven, du kan give til din aktive far.

Kajakkursus er nyt og anderledes

Det er altid sjovt at komme ud i det blå og for den aktive far, vil han nok nyde det endnu mere! Du kan derfor overraske ham ved at give ham et kajakkursus i gave. Det vil helt sikkert være sjovest, hvis han ikke er særlig god til at sejle i kajak eller måske aldrig har prøvet det før. Så får han nemlig også lært noget helt nyt og spændende.

Hvad med bridge walking?

Du kan give din far én på opleveren ved at give ham en bridge walking tur. Det behøver dog ikke at være downunder i Sydney. Det kan faktisk gøres på den gamle Lillebæltsbro. Uanset hvad, vil det helt sikkert være en oplevelse han sjældent glemmer. Med en svimlende højde på 60 meter over vandet, skal du dog blot sikre dig, at han ikke er højdeskræk.

Forsøg dig med en bog alligevel

En bog kan næsten være en god gave til alle. Selv mennesker, der ikke læser specielt meget. Det handler blot om at finde et emne, de interesserer sig meget for. Det kan også give en spirende læselyst hos folk, der ikke nødvendigvis læser meget til daglig. Til den aktive far er der dog et hav af bøger, du kan give. Der findes et væld af rejsebøger, der helt sikkert ville kunne inspirere ham til kommende ture.

Der findes også bøger med liste over ting, man bare skal nå i livet. Måske leder han også efter ny inspiration til en vild hobby? Du kan eventuelt give ham en bog om trekking, så kan han også blive informeret. Kombiner dem eventuelt med en anden gave – så bliver han rigtig glad!

Nye gadgets er tit et hit

Er din far en aktiv mand, kan det være en rigtig god idé med nogle nye gadgets til hans løbeture. Han kunne helt sikkert godt bruge et par nye smarte høretelefoner, så han kan løbe til de fedeste rytmer.

Måske de skal være trådløse, så han ikke bliver viklet for meget ind i ledninger. Det kan også være, han ønsker sig en smartwatch, så han altid kan holde øje med, hvor mange kalorier, han forbrænder og hvor høj puls han har. Det er rigtig nyttigt til den hårde træning.

Nogle får endda presset sig selv endnu mere ved at have sådan et ur. Mangler du dog stadig en god idé eller to, så læs videre lige her, hvor du kan finde en masse gode gaveidéer.