Anmeldelse af Simple Feast måltidskasser

Er du på udkig efter en anmeldelse af de vegetariske måltidskasser fra Simple Feast? Så er du landet det rigtige sted. Vi har ladet en børnefamilie teste det populære koncept og bedt dem om at komme med deres ærlige mening. Læs mere herunder.

Hvem står bag Simple Feast anmeldelsen?

Vi er en børnefamilie, der har testet de vegetariske måltidskasser fra Simple Feast. Det vil sige, at vores familie består af mor Ulla, far Torben, Mia på 3 år og Sune på 5 år.

Vi spiser ikke udelukkende vegetarisk eller plantebaseret til hverdagen, men vi vil gerne blive bedre til det. Derfor synes vi, at det er dejligt, at Simple Feast tilbyder måltidskasser med aftensmad til 3 dage.

Det er også typisk for vores uger, at der er et par kødfrie måltider. Det falder i god jord hos både børn og voksne, som ikke savner kødet, når det er. Det skyldes i høj grad også, at det altid har været sådan, så det er, hvad børnene har været vant til.

Hvad er Simple Feast egentligt?

Simple Feast har eksisteret siden 2014 og tilbyder både vegetariske og veganske måltidskasser. Deres koncept består af måltidskasserne Family Feast og Green Feast.

Begge måltidskasser kan fås i enten vegetariske og veganske variationer. Hos Simple Feast vælger du, om måltidskassen med 3 måltider skal være til 2-3 personer eller 4-5 personer. Det er super genialt, synes vi.

Alle måltider er 100% økologiske, klimavenlige og kan laves på 10 minutter. Det er den perfekte kombination af sund, nærende og varierende hverdagsmad.

Derudover er det muligt at bestille Comfort, som er simremad i glas. Det kan du få leveret hver måned, hvor du får 4 økologiske simreretter.

Det hele bliver leveret til din dør, så du nemt kan servere lækker aftensmad til hverdag. Det er så hurtig at servere, at du sagtens kan lade børnene være med til madlavningen. Det har vi gjort, og det var et stort hit.

Det er lidt nemmere at afsætte tid til at lade ungerne hjælpe med madlavningen, når du ved, at det kun tager 10 minutters tid at tilberede maden. Den ene gang, hvor børnene hjalp, har det også med virket til, at det var absolut den ret, som de bedst kunne lide.

Selvom vi ikke 100% kan vide det, tror vi, at der altså er en sammenhæng mellem at hjælpe til madlavningen og smagsoplevelsen af maden.

Hvad indeholder en Simple Feast måltidskasse?

En måltidskasse hos Simple Feast indebærer en papkasse, som indeholder alle måltiderne i papbakker. Emballagen er fremstillet af cellulose, som er træfibre. Det har gjort det nemt for os at sortere al emballagen efterfølgende.

I vores måltidskasse medfølger et opskriftsark. På den ene side fremgår alle dagenes retter med tilhørende instrukser. På den anden side er der beskrivelser og informationer om alle måltiderne. Det giver en bedre indsigt i sammensætningen af smagskomponenterne og historierne bag råvarerne/måltidet.

Vi valgte ”Family Feast” måltidskassen til 2-3 personer i den vegetariske version.

Vores menu består af:

  • Dag 1: Burritos og stegte fuldkornsris med fennikelsalat, rosiner, forårsløg, majspuré og ceviche-dressing.
  • Dag 2: Spansk-inspireret tortilla og radicchiosalat med kartofler, løg, stegt courgette, mandler og romescosauce.
  • Dag 3: Pakora med gulerod og urter med bulgursalat, stegt broccoli, nigellafrø og tomat-vinaigrette.

Alle måltiderne smager fantastisk, er nemme at lave og er opskrifter, som vi aldrig selv havde fundet på at lave. Det er derfor en perfekt måde at få ny inspiration i køkkenet og få udvidet horisonten hvad angår vegetarisk mad generelt.

På opskriftsarket medfølger også oplysninger om holdbarhedsdatoen for måltiderne, og hvornår de er bedst før. Det er også et opskriftark, som du altid kan gemme og bruge til en anden gang, hvis du ønsker at gentage successen.

Hvor leverer Simple Feast måltidskasser til?

Simple Feast leverer mad til døren i hele landet med undtagelse af ikke-brofaste som Bornholm. Det leveres altid i tidsrummet 9-21 om søndagen. Retterne kan nydes frem til fredag aften, så du kan spise retterne eksempel mandag, onsdag og fredag, hvis I har planer de øvrige dage.

Det er super fleksibelt og passer perfekt til vores familie, som har forskellige fritidsinteresser at passe igennem ugen.

Vi fik leveret vores måltidskasse en søndag omkring klokken 17, men vi valgte dog først at servere den første ret om mandagen. Det betyder altså, at vi fik leveret måltiderne søndag og spiste dem mandag-onsdag. Alt holdt sig frisk og lækkert.

På dagen fik vi desuden også en mail om, at vores måltidskasse var på vej. Det synes vi virkelig er god stil og gør det muligt at følge lidt med i processen. Glæden var stor, da vi modtog måltidskassen, fik lov til at pakke ud og sætte det hele på plads.

Hvad koster måltidskasserne?

Vores måltidskasse består af Family Feast, til 2-3 personer og vegetarisk. Prisen for denne måltidskasse står til 545 kroner og fragt. Vælger du til 4-5 personer, koster måltidskassen 845 kroner + fragt. Priserne er de samme for Green Feast måltidskasserne.

Husk dog, at disse priser er vejledende, så det er bedst, hvis du selv lige tjekker efter, når du vælger din måltidskasse.

Priserne er nok i den højere ende for måltidskasser generelt, men vi ved også godt, at det skyldes, at det hele er færdiglavede, så vi blot skal stå for at færdiggøre retterne. Alt er ligeledes økologisk.

Det gode ved måltidskasserne fra Simple Feast er, at du ikke binder dig et abonnement. Så du kan sagtens teste det for en uge eller to. På den måde er det ikke tiden, der presser dig til at tage en beslutning, hvorvidt du ønsker at bestille en måltidskasse i første omgang eller fortsætte med måltidskasserne.

Hvad synes I om måltidskassen?

Vi må indrømme, at vi er blevet meget positive overraskede over måltidskasserne fra Simple Feast. Vi synes, at bestillingen og leveringen er gået meget ligetil.

Det hele er meget gennemført, og det synes vi er tydeligt i forhold til de beslutninger, der er blevet truffet i forhold til måltiderne, emballagen og konceptet.

Emballagen er yderst bæredygtig og er nem at affaldssortere. Der er ikke brugt nogen form for plastik, og det er optur! Måltiderne er virkelig smagfulde og nemme at tilberede i en travl hverdag.

Det er helt sikkert, at Simple Feast gør det nemmere at vælge den vegetariske og veganske livsstil. Det er super inspirerende mad, hvor det ikke kan smages, at det er færdiglavet. Smagen og kvaliteten er i top.

Hvad er den samlede vurdering af måltidskassen?

Vi er fuldt ud tilfredse. Børnene har været meget nysgerrige på at smage måltiderne og givet en hånd med i køkkenet. Det har været en god oplevelse at prøve måltiderne. Prisen er selvfølgelig lidt høj, men vi synes, at det giver mening fra tid til anden.

Det skal vi gerne gøre igen.