Sommerens trends 2019

Sommerferien er stort set lige begyndt, og det betyder for mange, at sommertøjet kommer ud af skabene og skufferne og får lov til at se dagens lys igen. Lige meget om du skal på charterferie eller holde ferie i Danmark, er det mulighed for at følge sommerens modetrends.

Gul er i fokus

I sommeren 2019 vil du helt sikkert se en masse gullige nuancer rundt omkring. Det er altså ikke en bestemt gul nuance, der trender, men stort set alle gule farver vil være en af de største tendenser i år. Derfor vil det helt sikkert ikke gå galt, hvis du investerer i en gul sweater, T-shirt eller nederdel.

Farver, farver og farver

Farver kommer som regel ind i modebilledet hvert år, når sommeren nærmer sig. Dette år adskiller sig dog fra sidste år, hvor der var fokus på pastelfarver. I år er der nemlig også fokus på de mere skarpe og stærke farver samt forskellige mønstre.

Blomsterprint og cykelshorts

Som nævnt før vil forskellige mønstre være at finde rundt omkring i modebilledet i år. Især vil blomsterprint blive en af sommerens store trends. Derudover vil du også komme til at se kvinder i cykelshort rundt omkring. Du kan style cykelshorts på mange måder. Du kan blandt andet sætte cykelshorts sammen med en pæn bluse og stiletter. Eller du kan vælge en mere afslappet stil og style shortsene med en hættetrøje og et par sneakers.

Stine Goya

Hvis du går op i mode, kan du tjekke tøjet fra Stine Goya ud. Stine Goya er et dansk mærke, der er anerkendt i hele verdenen. Stine Goya byder selvfølgelig også på en masse nyt sommertøj, der helt sikkert passer ind i årets modetrends. Hvis du mangler tøj til sommerferien, kan Stine Goya være et godt sted at starte, hvor du både kan få flotte kjoler og shorts til sommeren samt skjorter til arbejdet.