Få mere plads i boligen

Hvis du bor i en lille lejlighed eller i et lille hus, kan det være svært at få plads til alle dine ejendele. Derfor er det med at udnytte pladsen bedst muligt.

Gør brug af kælderrum

Der er mange lejligheder, der har et tilhørende kælderrum, og selvom det kan være træls at skulle ned fra tredje sal for at hente nogle ejendele, er et kælderrum et godt sted til opbevaring. Du kan for eksempel lægge tøj væk, der ikke lige passer til årstiden, derudover kan julepynten og andre ejendele, du ikke bruger hver dag, lægges væk. 

Opbevaringsrum

Hvis du har ejendele, som du gerne vil beholde, men som du ikke lige har plads til i boligen, kan det være en ide at leje et opbevaringsrum. Med et opbevaringsrum får du ekstra kvadratmetre til opbevaring i et tørt og aflåst rum. På den måde er du sikret, at dine ejendele ikke bliver beskadiget, og at du altid kan få fat i dem igen, hvis du nu flytter til en større bolig, hvor du har plads til ejendelene igen. Har du brug for et opbevaringsrum i Midtjylland, kan du finde et her

Skjulte opbevaringssteder

Når du bor i en lille bolig, er det essentielt, at du tænker opbevaring ind i indretningen. Sørg for at du vælger en seng eller sofa, hvor der er plads til opbevaring nedenunder, og hvis du har brug for et bord til at stille tv’et eller lignende på, kan det være, at en lille kommode vil være et bedre valg. På den måde får du udnyttet den plads, du har, samtidig med at du får mere plads til opbevaring af forskellige ejendele. Du kan også spare plads og dermed have mere plads til opbevaring ved at slå nogle af møblernes funktioner sammen. Sengen og sofaen kan erstattes af en sovesofa, og skrivebordet kan være en plads ved spisebordet.