Synligheden på søgemaskiner skal på plads, før du får succes

Det hele starter på søgemaskinerne. En idé bliver til en søgning. Søgningen kommer med resultater – flere hundrede sider af dem. Men hvorhenne er din webside? Søgningen kan ende med et klik ind på dig eller en anden hjemmeside. Nogle betaler mange penge for dyre annonceringer og høje placeringer, men der er andre måder at gøre det på. Din hjemmeside kommer hurtigere frem i søgningen, hvis den er skrevet efter nogle bestemte regler. SEO-tekster hedder de tekster, der er skrevet efter reglerne. Med dem kan du møve dig frem på søgningen, så du får flere klik end nogensinde. Det er billigere end de dyre annonceringer, og SEO-optimering tjener sig selv ind igen gennem mere opmærksomhed.

Søgemaskiner er essentielle for opmærksomheden

Du gør det selv. Starter på Google, Yahoo eller Bing, før du ender på en destination, du er tilfreds med. Googles vækst er blevet ikonisk i den teknologiske verden, vi omgiver os med, og det hele startede med søgemaskinen. Vi bruger nemlig internettet så meget, at søgemaskinerne har en enorm magt og stor betydning for, hvor vi ender. Det har gjort Googles investorer til milliardærer. Det kommer nok heller ikke til at ændre sig, fordi internettet er rodet med millioner af hjemmesider at finde rundt i, og det gør søgemaskinen for os. Med SEO-optimering og gode SEO-tekster ender du i toppen af millionerne.

Skrevet efter reglerne

Den måde, Google sorterer på er ved meget lange og indviklede matematiske formler. Algoritmer. De bestemmer, hvad der skal i top, hvis en søgning har nogle bestemte ord. Din hjemmeside skal ikke ændres i indholdet, men nogle ord kan fremhæve din placering på google. Det sker ved, at algoritmen genkender ordene og identificerer, at din hjemmeside er det, søgeren leder efter. Hvis man ved, hvordan google fungerer, kan man hurtigt får hjemmesiden længere frem. Og det koster ikke en bondegård.