Sådan kan du skabe sommerstemning i dit hjem

Endelig sommer! Sol, varme, kolde øl og bare tæer. Hvis du har ventet længselsfuldt på varmen og de lyse sommernætter, så er du ikke den eneste! Selvom årstiden indbyder til udendørsliv, kan du også lege lidt med at bringe sommerstemningen med indendørs. Når du giver indretningen et sommerløft, kan du forlænge den lyse årstid i begge ender. Og hvem vil ikke gerne det?

Her kommer nogle enkle tips til, hvordan du kan pifte indretningen op og skabe sol og sommer inde i stuen!

  • Luftige gardiner. Sommerhusstemningen skabes let ved at lade et par bløde, hvide gardiner hænge ned ved vinduerne. Gardinbussen kan komme ud til dig, måle op og montere smukke gardiner med prisgaranti. Se mere på gardinbussen-prisgaranti.dk.
  • Tag naturen med ind. Find skaller, drivtømmer og fine sten ved stranden, og lad naturens elementer pynte i hjemmet. Du kan lave din egen uro med dine fund ved at binde snor omkring sten og skaller og hænge det på et stykke drivtømmer. Det er smukt og simpelt!
  • Brug blå, grønne farver og lyse farver. Det siger næsten sig selv! Om sommeren står verden i fuldt flor, og de samme farver kan du med fordel tage med indendørs. Grønne puder, tæpper eller blot enkelte brugskunstgenstande, som for eksempel en grøn vase, kan gøre underværker. For et mere maritimt look kan du vælge marineblå eller lyseblå. Blå og hvide striber vil understrege dette udtryk.
  • Ryd op og ryd ud! Lad din indretning være let og luftig. Måske er det nu, du har en anledning til at få lidt orden på det, der roder?
  • Pluk vilde blomster, og lad dem pynte i hjemmet. Sørg for at ryste blomsterne, inden du tager dem med indenfor, så små biller og fluer ikke kommer med ind. Kornblomster, smørblomster, kamille og storkenæb er eksempler på smukke, vilde blomster, som du let kan tage med hjem.