Skab dit helt eget drømmehold med computerspillet Football Manager

Tænker du nogle gange på, hvor fedt det må være at arbejde som manager på et fodboldhold? Så det er dig, der er beslutningstager og kan bestemme, hvem der skal spille, hvem der skal sælges og købes og hvordan, der skal trænes? Football Manager er spillet, der gør det muligt for dig at slå dig løs bag kulissen. Som manager sidder du i en nøgleposition, fordi du har ansvaret for at skabe succes for klubben. Du jonglerer rundt med økonomien, tager risici og ser spillerne og klubben udvikle sig.

Det nyeste skud på stammen er Football Manager 2019, hvor du kan vælge mellem to udgaver, Football Manager 2019 og Football Manager Touch 2019, alt efter, hvor meget du som manager ønsker at styre.

Hvorfor er Football Manager Populært?

Football Manager, omtales ofte blot med forkortelsen FM, er interessant på mange fronter. Først og fremmest er det meget virkelighedsnært, fordi der indgår rigtigere spillere, klubber og ligaer. Undervejs i spillet kommer der nye, fiktive spillere til på samme måde, som der ville dukke unge, talentfulde fodboldspillere op i virkelighedens fodboldverden. Derudover besidder spillerne deres egen personlighed, og eksempelvis er deres humør vigtigt for, om de er glade for at spille i klubben.

Hvordan bliver jeg en god manager?
At være en god manager handler først og fremmest om strategi, taktik og overblik. Både på og uden for banen. I Football Manager 19 er der mange ting, du skal holde styr på, fordi du fungerer som coach og manager på samme tid. Du har et stort ansvar for klubbens udvikling og for spillernes tilfredshed og fremtidsplaner. For at blive dygtig, så du kan føre dit hold til tops, kræver det, at du tænker langsigtet og hele tiden vurderer og træffer beslutninger. Fordyb dig i det sporty univers og nyd spillet!