Klipningen til den modebevidste kvinde i 2019

Når det kommer til at vælge en frisure, så kan det være en af de store beslutninger, når det kommer til ens stil. Det er derfor vigtigt, at man finder en stil, som man synes om og som kan være med til at skabe moden. Der er mange forskellige klipninger, som kommer til at være populære i 2019 og mange af disse er nemme at holde, men kan godt udfordre nogle af de fordomme der er om kvindeligt hår. Blandt andet er det lidt kortere hår ved at vinde indpas i stor stil.

Her er 2019’s frisurer med kort hår

Der er overordnet tre frisurer, som måske kommer til at blive uhyre populære i år. Det er et Pixie-cut og pandehår, som sandsynligvis kommer til at spille en rolle. Et Pixie-cut er en meget feminin frisure selvom den er ret kort og den er desuden meget nem at holde. Pandhåret har gjort et stort comebck på det sidste, men det spås kun at blive en endnu større trend. Her skal man blot sikre sig, at man får klippet sit pandehår godt og regelmæssigt, så det ikke bliver rodet.

Når det kommer til langt hår

Der er gået utroligt meget mode i at have hår, som er en smule ud af boksen. Derfor er det ting som etageklip, pastelfarver til håret og fede accessoires, der kommer til at have den største indflydelse på den danske hårmode i 2019. Hvis du leder efter et godt sted at starte din jagt på en ny frisure, så klik her og få tips til en flot frisure med langt hår, som også er moderne. Med disse tips kan du være sikker på, at du ikke går helt galt i byen. Så gælder det bare om at finde en kompetent frisør, som kan tage sig af dig og dit dejlige hår.