Tjen penge på dit gamle it-udstyr

Arbejder du meget fra computeren, ved du, hvor vigtigt det er, at den altid er toptunet og kører gnidningsfrit for at gøre de mange timer foran den så behagelige som muligt. Nogle gange betyder det, at du skal købe nyt it-udstyr og skille dig af med det gamle, men i stedet for at investere i helt nyt it-udstyr, kan du med fordel købe brugt it-udstyr og sælge dit gamle.

Sælg dit brugte it-udstyr

Arbejder du i en større virksomhed, der af en eller anden årsag kræver en større it-opgradering, kan I sælge jeres brugte servere i stedet for at smide det ud. Virksomheder som Brugt-it sørger for at slette alt på de brugte servere og reparere eventuelle fejl, inden de sælger dem videre til andre virksomheder, der måske har brug for en mindre opgradering, så I behøver ikke at bekymre jer om, der slipper fortrolige oplysninger ud, når I videresælger det brugte it-udstyr.

Køb dit nye it-udstyr brugt

Der er ingen grund til at gå ud og spendere en formue på nyt it-udstyr, da mange store virksomheder ofte skifter ud. En brugt server fejler som regel intet, og hvis den gør, sørger Brugt-it for at reparere den. Arbejder du i en mindre virksomhed, eller er dit nye it-udstyr bare til privat brug, vil de servere, virksomheder har skilt sig af med, i langt de fleste tilfælde være rigeligt til at dække dine behov.

Sørger du både for at købe og sælge brugt it-udstyr, kan du vedligeholde din computer i meget lang tid for enten meget få penge eller endda tjene penge på det. Du vil som regel opleve samme opgradering, som hvis du købte it-udstyret fra nyt, så der er ingen grund til at bruge de ekstra penge på det, når du får det samme for færre penge.