Farsdagsgave: Inspiration til 6 fede gadgets

Vi nærmer os sommeren med hastige skridt, og det betyder, at det snart er fars dag. Fars dag ligger d. 5. juni hvert år, men alligevel kommer den altid bag på de fleste børn, og gaverne bliver ofte købt i sidste øjeblik. Vi synes, din far fortjener en rigtig god gave i år, og derfor har vi samlet seks gaveidéer, så du kan komme lidt på forkant. Læs med her, og find den perfekte gave til din far.

1. Trådløs kvalitetshøjtaler

Alle elsker musik, og en af de bedste gaver, du kan give din far, er en mulighed for at afspille hans yndlingsmusik overalt. Det kan han med en bluetooth højtaler, som nemt kan kobles til hans telefon, tablet eller computer. Bluetooth højtalere findes i mange afskygninger, men fælles for dem alle sammen er, at de nemt kan fragtes rundt i hjemmet eller tages med på tur, og at de er meget nemme at betjene.

2. Høretelefoner til løbeturen

Er din far den sporty type, vil han med garanti sætte pris på et par gode løbehøretelefoner. Høretelefoner, der er designet specifikt til løb og sport, er udstyret med en bøjle, som går bag om øret. Denne bøjle sikrer, at høretelefonerne ikke falder ud konstant. Et alternativ til de almindelige løbehøretelefoner er en hue med indbyggede bluetooth høretelefoner, som både spiller fed musik og holder ørene varme. Se et stort udvalg af høretelefoner til de mest gængse mobiltelefoner hos Coolpriser.dk.

3. Opdateret opladningsgear

Lige siden smartphonen udkonkurrerede de gamle mobiltelefoner, har batteritiden været et stort problem. Derfor kan du gøre din far en stor tjeneste ved at forære ham udstyr til opladning af hans telefon i forskellige situationer. Det er selvfølgelig vigtigt at have et passende antal almindelige vægopladere til hjemmet. Men det kan også være meget belejligt at have en biloplader liggende i bilen eller en powerbank i tasken. Hvis din far godt kan lide at være med på den nyeste mode, kan du også give ham en trådløs opladningsstation i farsdagsgave.

4. Reparationskit til smartphone og tablet

Én ting er sikkert, og det er, at fædre elsker værktøj. Hvis du vil give din far en gave, som han kan bruger masser af tid på at nørde med, og som endda kan spare ham penge i fremtiden, så kan du give ham et reparationssæt til smartphone og tablet. Sættet indeholder alt det værktøj, man skal bruge for at reparere og vedligeholde husets devices, og det er nemt at bruge.

5. Læderetui med kortholder

Du kan også forkæle din far med et lækkert læderetui til hans iPhone. Et læderetui yder telefonen maksimal beskyttelse, fordi telefonen er monteret i en silikoneform inden i selve etuiet. Desuden er læderetuier en enormt elegant måde at beskytte telefonen på. Endelig er det en stor fordel ved etuierne, at der i mange af dem er indbygget en holder til kreditkort, pengesedler og små noter. Med et iPhone læderetui kan man altså helt undvære tegnebogen.

6. Specialdesignet cover

Går du efter en meget personlig og helt unik gave, kan du anskaffe et specialdesignet iPhone cover. Nogle firmaer tilbyder nemlig at fremstille covers med et af dine billeder, som du sender ind til dem. Det kunne være et billede af din fars yndlingssportshold, hans favorit-ølmærke eller måske et familiefoto, som han vil se, hver gang han hiver telefonen op af lommen. Så bliver det ikke meget mere personligt.

Mulighederne er mange, og de gaveidéer, vi har listet op ovenfor, er bare et udpluk af alle de produkter, som vil gøre sig godt som farsdagsgave d. 5. juni. Hvis du har brug for mere inspiration, kan du klikke her. Ellers vil vi bare ønske dig og din far en rigtigt god fars dag.