Forbedr dine kompetencer inden for IT

Du kan ikke komme uden om, at dagligdagen bliver mere og mere påvirket af elektronik og IT. For mange gælder det om at have den nyeste iPhone eller den hurtigste Android, og der bliver ofte sat pris på, at du har en forståelse for IT. Det kan dog være svært for nogle, som ikke lige er vokset op med en tablet i hånden, at forstå, hvordan man bruger elektronikken til ens fordel og ikke som en hindring i ens arbejde.

Øvelse gør mester

Det er en gammel vending, men det gør den ikke mindre rigtig. Øvelse gør altså mester, men endnu vigtigere er vilje. Hvis du har viljen til at lære at bruge dine elektroniske enheder, så er du allerede godt på vej. Du kan eventuelt spørge dig til råds ved din families yngre generationer. Den yngre generation kender helt sikkert til en masse genveje, du kan bruge på mobilen eller computeren, så du får løst dine opgaver hurtigere.

Kursustilbud

Hvis du er mere eller mindre på bar bund, og du krummer tæer, hver gang nogen nævner IT, så kan det være, at et IT-kursus er for dig. Det kan også være, at du har brug for hjælp til et specifikt program som for eksempel Excel eller Photoshop. Her kan et kursus også være vejen frem. Der findes mange kurser online, hvor du meget simpelt kan følge nogle guides i form af tekst, videoer og opgaver.

A-kasser og fagforeninger

En anden mulighed er at tjekke med din a-kasse og fagforening, om de tilbyder kurser indenfor IT. Se en liste med billige a-kasser her. A-kasser og fagforeninger vil som regel tilbyde kurser inden for det fagområde, som organisationen dækker. Så hvis dit fag kræver kompetencer inden for IT, så vil der med stor sandsynlighed være hjælp at hente hos din a-kasse eller fagforening.