Drømmer du også om et hus i Malaga?

Her i den mørke danske vinter, og det regnfulde og kedelige tidlige forår, kan man godt komme til at drømme sig væk til lysere og varmere egne. Et sommerhus i Danmark er dejligt, men ikke særligt anvendeligt i den lange vinterperiode. Den danske sommer lader også ofte noget tilbage at ønske. Faktisk er der mange grunde til at udnytte de billige flypriser, og leve mere globalt. Med et hus i Malaga har du et tilflugtssted når du trænger til lys, sol, sommer og varme.

Nordisk design under sydens sol

Malaga er rigtigt mange danskeres favorit feriedestination. Det er sted med mange muligheder, smuk natur og ikke mindst et varmere klima end vi er vant til. Hvis du overvejer at købe en feriebolig, så bekymrer du dig til gengæld måske om, hvor vidt du kan stole på kvaliteten af de huse du kan finde. Men du kan trygt købe en feriebolig, hvis du vælger Spanisun, som tilbyder huse i nordisk design i Malaga. Se mere på Spanisun – hus i Malaga, hvor du kan se de smukke stilrene, og energirigtige huse. Her kan du altså få al trygheden du kender fra norden, både i køb og kvalitet, men under varmere himmelstrøg.

Tæt på Danmark

Malaga er nærmere Danmark, end du måske lige tror. Flytransporten er i dag både billig og hurtig, og der er mange afgange at vælge mellem. Verden bliver mindre, som man siger, og derfor er Malaga altså også rykket nærmere. Spanisuns ferieboliger ligger kun 20 kilometer fra lufthavnen. Hvilket betyder, at du hurtigt kan komme frem og tilbage fra din nye feriebolig. Det giver tryghed at vide, at Danmark aldrig er mere end 20 kilometer og en hurtig flyvetur væk. Du kan altså altid komme hurtigt hjem igen, uanset om det er familien der savner dig, jobbet der kalder, eller noget helt tredje. Faktisk, er du ikke længere væk, end hvis du var i sommerhus inden for landets grænser.

En god investering

Når du køber et feriehus i Malaga sikrer du dig ikke alene muligheden for at stikke af til et varmere klima. Du gør også en rigtig god investering. En feriebolig af god kvalitet har mange år foran sig. Og med Malaga i rivende udvikling, vil de næppe falde i pris. Faktisk er der lige nu også en god rente, og ekstra gode priser at hente. Der er derfor rigtig gode grunde til at realisere drømmen om en feriebolig. Rejser du alligevel på ferie et par gange om året, vil udgifterne heller ikke være større end du allerede bruger på ferier. Der er altså blot den forskel, at du har investeret dem i dit eget hus, frem for blot at forbruge. 

Drømmen om et hus i Malaga behøver altså ikke være langt væk. Du kan finde de lækreste nordiske huse, under varmere himmelstrøg, og trygt investere dine feriepenge i en feriebolig. Så er du sikret altid at kunne finde tilflugt, når det danske klima bliver for kedeligt.