Sådan optimerer du din virksomheds elektroniske univers

Overvejer du at blive selvstændig? Eller måske er du allerede selvstændig, men overvejer at udvikle en online platform, der kan hjælpe med at tiltrække kunder. Det er uhyre vigtigt at man har en online tilstedeværelse som virksomhed i dag, da kunder typisk vil søge information eller handle online. 

Nøgleordene for succes er brugervenlighed, design og effektivitet. Lever en virksomheds online platform op til dette, giver man kunden en positiv oplevelse, og styrker derved sit brand. Der findes mange forskellige slags hjemmesider, og hvis den ikke er umiddelbar, hurtig og nem at navigere rundt på, opgiver man hurtigt, og finder en anden hjemmeside. Det er derfor vigtigt, for at generere online salg, at kunder ikke er i tvivl om, hvordan de skal bruge hjemmesiden, og føler at designet er inspirerende.

Med en Umbraco løsningsikrer du en skalerbar løsning, der kan udvikles i takt med virksomhedens behov, ønsker og vækst. Umbraco er et open source-content management system, som betyder, at alle med adgang, kan altid lave ændringer og opdatere indholdet på siden, så virksomheden hele tiden er up to date. 

Den bedste online platform

Umbraco er en populær løsning, og der i dag mere end 450.000 installationer i verden. Grundlaget for denne slags online platform blev først udviklet i 2000, og er siden da blevet udviklet og optimeret konstant for at tilbyde virksomheder flere og bedre muligheder for at optimere deres online tilstedeværelse. Funktionerne giver mulighed for at realisere virksomheders ideer og ønsker til deres hjemmeside, så de giver besøgende den oplevelse, de ønsker. I dag er Umbraco den bedste CMS platform til at lave online løsninger, og sikkerheden er dermed også i top.

Teasolutions.dk tilbyder forskellige løsninger til virksomheder for at forbedre deres webshop eller hjemmeside. Som kunde får du:

  • En samarbejdspartner, der vil skabe resultater
  • Unikke løsninger, der passer til kundens ønsker og behov
  • 11 års erfaring som webbureau
  • Support og hjælp til implementering af systemet

Forskellige webløsninger

Noget af det vigtigste når man udvikler, ændrer eller opdaterer sit websystem, er implementeringsdelen. Det er nødvendigt at oplære de ansvarlige for driften omkring mulighederne og håndtering af de forskellige funktioner, så man sørger for at holde platformen opdateret. Det giver kunderne den bedste oplevelse og respons, hvilket i sidste ende kan mærkes på bundlinjen. Umbraco har et bruger venligt Back Office, hvilket betyder, at det er let for redaktøren at ændre i indholdet på hjemmesiden.

Den helt store fordel med Umbraco er, at du kan få en komplet CMS løsning, da det kan kombineres med E-handel. Du kan få en skræddersyet e-handelsløsning, med de funktioner din virksomhed har behov for. Det er vigtigt, når det gælder shopping online, at systemet er effektiv, så kunderne i sidste ender vælger at købe dit produkt, hvilket er mere sandsynligt med en funktionel og flot webshop. Du kan få meget mere information om de forskellige løsninger, der er tilgængelige i linket. Yderligere kan du altid kontakte Teasolutions.dk for en uforpligtende snak, hvis du har spørgsmål.