Sådan finder du en moderigtig vinterstøvle

Vinteren er god sæson til at gå på jagt efter nye genstande til klædeskabet. Der er ofte udsalg, og du kan retfærdiggøre alle din køb ved at tænke på, at det jo er så koldt, at man altid har brug for et ekstra lag. Men det kan være en stor udfordring at finde den helt rigtige vinterstøvle, da den skal opfylde mange krav. Støvlerne skal både være praktiske og gerne dekorative også. Herunder kan du læse nogle forslag til, hvordan du pifter din skohylde op. Du kan også læse mere her om støvlemode til vinteren 2019.

3 tips til at finde moderne og trendy vinterstøvler

  1. Find en frisk farve eller et mønster.
    Vintermoden er ofte præget af mørke farver som sort, brun eller grå. Derfor kan du nemt skille dig ud fra mængden ved at vælge en støvle med i en fin farve eller et vildt mønster. Du kan for eksempel vælge en pangfarve som rød, der kan stå i kontrast med resten af dit outfit. Eller måske en leopardmønstret støvle, der er særdeles moderne i øjeblikket.
  2. Råt og godt.
    Hvis du er mere rå i dit udtryk, så er der også masser af muligheder for at finde en lækker vinterstøvler. Du kan vælge en sort bikerboot, som kan være med til at skabe en fed kontrast til en nederdel eller en kjole eller blot være med til at understrege et hårdkogt look. Denne type støvle er ofte prydet med en meget fremtrædende lynlås eller nogle spænder, der kan pynte.
  3. Sport er flot.
    I disse dage er det også yderst moderne at gå efter et meget praktisk look. Det er faktisk blevet ganske trendy at iklæde sig meget praktiske vandrestøvler til hverdag. Derfor kan du sagtens iføre dig en mere sporty støvle, og samtidig være meget moderigtig.