Få den perfekte nattesøvn

En god søvn er afgørende for, at man fungerer ordentligt dagen derpå, hvorfor søvnen helt overordnet er utrolig vigtig for livskvaliteten. Da søvnpointene for det meste optjenes i sengen, er er det selvsagt vigtigt, at sengen lever op til en række behov, således at du kan få dig en mere eller mindre perfekt nattesøvn. Det kan dog være lidt vanskeligt at vide, hvilken sengetype man skal investere i. Denne lille guide kan formentlig gøre dig en smule klogere på to af de mest populære sengetyper på markedet, så du står med gode kort på hånden i forbindelse med sengejagten.

Eleveret og personlig søvn

Der findes adskillige sengetyper på markedet, som alle har hver deres fordele. Elevationssengen er i de seneste år blevet et populært valg blandt danskerne, og det er med god grund. Elevationssengen med indbygget motor kan nemlig tilbyde den største grad af personligt tilpasset søvn, da du helt selv kan justere hoved- og fodender efter behov med den dertilhørende fjernbetjening. Elevationssengene er især fremragende til folk, som lider af kropslige udfordringer og eventuelle gener (især folk med rygproblemer), da elevationen kan sikre personligt tilpasset støtte. Den er også brugbar til bl.a. læsning i sengen.

Kontinentalsengen

Den velkendte kontinentalseng er ligeledes et populært valg, når det kommer til sengetyper, da den kombinerer både komfort og æstetik i skøn forening. Sengen består, modsat de fleste andre sengetyper, af hele tre lag, som udgøres af hhv. en underseng (boksmadras), en springmadras og slutteligt en topmadras. Det ekstra madraslag er giver sengen et gevaldigt ryk op af komfortskalaen, og samtidig giver sengens højde et flot visuelt særpræg i soveværelset. Springmadrassen i midten har to kerner i ét betræk, så man kan vælge forskellige madrasser og fastheder, hvilket er genialt, hvis man som par har forskellige behov til madrasfastheden. Mangler du lidt midler til købet af en ny seng, kan du her låne penge online.