Sådan kommer du godt i gang med at oprette en blog

Blogging er gennem de sidste år blevet til et stort fænomen, som rigtig mange har stor glæde af. Nogle kan endda leve af at drive en blog, mens det for andre blot er en hyggelig hobby, hvor de har mulighed for at tjene en smule ekstra via forskellige samarbejder. Går du med en lille drøm om at oprette din egen blog, så kræver det først og fremmest en smule teknisk snilde, inden du kan ordentligt komme i gang med at skrive dit første blogindlæg.
Vi giver dig nedenfor et par råd til, hvordan du kommer i gang med at oprette din blog.

Oprettelse af en ny hjemmeside

Det kan for nogle virke en smule avanceret at oprette en hjemmeside, men det afhænger ganske enkelt af, hvilke krav du har til din fremtidige blog. Jo flere krav til design og lignende, jo mere avanceret vil oprettelsen blive. Et af de mest kendte blogsystemer i dag til oprettelse af hjemmeside er WordPress. Du kan naturligvis også vælge at få hjælp af et webbureau, så du kan fokusere på indholdet af din blog. Du kan læse mere omkring priser på hjemmesider på websitesupport.dk.

Ved oprettelsen af en ny hjemmeside, er det også vigtigt at tænke på hjemmesidens troværdighed. Der findes nemlig utallige hjemmesider på internettet, hvor troværdigheden er meget lav. Heldigvis findes der forskellige tips og råd til, hvordan du øger din hjemmesides troværdighed.

Når du er kommet godt fra start

Når du er kommet godt i gang med at bruge din blog, og det viser sig, at der er flere og flere, som følger med, kan det sagtens være, at du får forskellige tilbud omkring mulige sponsorater, eller får tilsendt produkter gratis. Her er det vigtigt, at du overholder de regler imarkedsføringsloven, der gælder, når du laver reklame på din hjemmeside eller andre sociale medier.