Sådan styrer du regnskabet uden en revisor

Er du ejer af en butik, så ved du, at der er meget regnskab at lave, og det hele skal indberettes til SKAT og andre interessenter en gang om året. Typisk er det en revisor, der tager sig af dette, fordi han ved, hvad interessenterne har interesse i at vide om den pågældende butik. Han sætter tallene sammen, som de skal, og han laver tabeller til årsregnskabet, så det bagefter er let at gennemskue butikkens økonomi. Dog er dette en lang proces, og den er heller ikke gratis. En revisor tager naturligvis penge for at udarbejde regnskabet og finde de rigtige nøgletal frem. Det er dyrt for butikkerne at ofre penge på dette, men heldigvis findes der i dag en anden metode, hvis man gerne vil spare penge på årsregnskabet.

Lad dit kassesystem gøre arbejdet for dig

Vores teknologi i dag udvikler sig hele tiden, og det gør vores kasseapparater og kassesystemer dermed også. I dag kan man simpelthen få systemer i butikkerne, der selv udarbejder regnskabet. Dette sker via. et regneprogram, der selv er i stand til at sætte tallene ind i de rigtige regnestykker og tabeller. Herefter kan tallene blive indberettet lige med det samme, og man slipper dermed for at skulle betale en revisor. Flere og flere butikker benytter sig af dette system i dag, fordi systemerne også har en række andre fordele. Som butikschef får man et meget bedre overblik, og man kan bedre gennemskue, hvad forretningen har brug for, hvis man gerne vil forbedre omsætningen.

Hør mere om DdD POS kassesystemet

Det er selvfølgelig DdD POS kassesystemet, der bliver omtalt her. Er du også interesseret i at få fingrene i sådan et, bør du helt sikkert tage et kig på hjemmesiden, hvor der altid sidder medarbejdere klar til at lytte til netop dine behov. Ingen butikker er ens, og det er løsningerne dermed heller ikke.