4 tips til at få råd til julegaverne

Den anden dag læste jeg om en forælder, der græd over at deres barn havde spurgt om han/hun ikke var god nok, eller om julemanden ikke kunne lide dem fordi han/hun havde givet andre børn større gaver. Dette lægger op til en hel debat om at lære sine børn at de ikke bør prale i skolen fordi alle ikke er lige godt stillet i samfundet. Men du kan nok ikke undgå at børn sammenligner mode og gadgets i skolegården, og derfor kan du måske blive hjulpet godt på vej til julegaverne med et lån. I denne artikel får du fire tips til at få råd til julegaverne.

Tag et forbrugslån

Vi kunne nemt sige at det handler om at spare penge op, men med så kort tid tilbage inden jul, så er dette ikke et meget nyttigt tip til at få råd til julegaverne lige nu og her. Du kan derfor i stedet vælge at tage et forbrugslån. Et forbrugslån er netop et lån, som er tiltænkt forbrug og hvis du vælger en online udbyder af forbrugslån, så kan du nærmest få udbetalt pengene i løbet af et par dage.

Find gode deals online

Mens du er online, så kan du også søge efter gode deals til julegaverne. Danskerne er et af de folkefærd,som handler som aldrig før på internettetogmed god grund. Små tips som at tilmelde sig nyhedsbreve på dine foretrukne webshops eller at søge efter rabatkoder i søgemaskiner som Google, så du kan spare 5-10 procent på varer, der sikkert allerede koster mindre end i butikkerne. I mange tilfælde kan du også ”blot” spare fragten, men det kan jo også være penge værd, især for selvstændige, som i stedet kan bruge den ”ekstra” tid på at arbejde.

Ryd ud i skabet

Du kan også tjene penge til julegaverne ved at tage et kig i klædeskabet og sælge den kjole eller den trøje, som du alligevel aldrig går med. Sørg for at forberede en annonce med flotte billeder og detaljeret information, og så er du godt på vej til ekstra lommepenge og du er endda god ved miljøet på samme tid.

Spar penge i hverdagen

Det er som sagt svært at få sparet mange penge op kort tid før jul, men julen vender jo tilbage en gang om året og med blikket vendt mod næste år er der mange ting, som du kan gøre for at få råd til julegaverne. Simple ting, som ikke at købe for meget mad i hverdagen, som du måske alligevel ender med at smide ud, kan hurtigt sørge for et par ekstra hundrede kroner på kontoen hver måned. Du kan også hurtigt spare flere tusinde kroner om året, hvis du sørger for at bestille fly- og togbilletter i god tid, hvis du er typen, der rejser meget.