Afrika for alle

En rejse til Afrika plejede at være noget helt eksklusivt, og man skulle nærmest have gennemført et af Olsens Bandens kup for at have råd til det. I dag ser det heldigvis anderledes ud, og du behøver ikke at have gennemført kuppet over alle kup for at få lov til at opleve Afrika. Ligeledes er en rejse til Afrika heller ikke længere noget, der kræver, at man er frisk nok til at køre på dårlige veje og sove i små telte på feltsenge. De fleste lodges og camps har værelser med store behagelige senge og badeværelser, som vi kender dem herhjemmefra. Og mange steder har endda store luksustelte med de samme faciliteter som på de almindelige værelser, hvis man stadig gerne vil have oplevelsen af at komme tæt på naturen.

Afrika er hjem for uendeligt mange oplevelser og rejsemål, og der er noget for enhver smag. Her er alt lige fra safari og cykel- eller vandreferie, til badeferie ved Det Indiske Ocean. Der er også et hav af muligheder at vælge mellem, når det kommer til rejseformer. Du kan tage på privat safari, på safarirejse med hele familien, eller måske en seniorrejse?

Seniorrejser til Afrika

Fordelene ved en seniorrejse er mange. Rejsen kan planlægges uafhængigt af skolens ferier, hvilket vil sige at det kan gøres til en lavere pris end i højsæsonerne. Rejsens længde kan også tilpasses efter dine egne ønsker, uden at skulle kunne stemme overens med flere forskellige arbejdspladser. På en grupperejse får du mulighed for en lang række uforglemmelige oplevelser, samtidig med hyggelige fællesskabsoplevelser med dine rejsekammerater, der alle er samme sted i livet som du. På en seniorrejse er rejsens program, indhold og intensitet også planlagt efter, at alle skal kunne følge med og få mest muligt ud af rejsen og komme hjem med rejsedrømmene opfyldt.

Afrikas store oplevelser

Alt efter hvor i Afrika du rejser hen, er der nye minder, der venter på at blive skabt. I Sydafrika kan du opleve det smukke vinland med smagsbesøg på de vidunderlige små gårde, eller tage på storslået safari i Kruger National Park. I Sydafrika kan du også tage på en storbytur til Cape Town, hvis havnefront sprudler af liv og kulinariske, kulturelle og shopping muligheder for enhver smag. Tager du til Tanzania, der af mange er anerkendt som verdens bedste safariland, kan du i Serengeti National Park blandt andet opleve den store gnuvandring, som mange har set i fjernsynet. Gnuvandringen, eller den årlige migration, foregår mellem Serengeti og Masai Mara i Kenya, hvor op mod halvanden million gnuer vandrer afsted efter vand og føde. I Masai Mara kan du også opleve ’The Big Five’, som er løver, næsehorn, leoparder, elefanter og bøfler. Det er de fem dyr, som vildtjægerne i gamle dage anså for at være de sværeste at fange og nedlægge, og de er et stort ønske på manges safari ønskeseddel.

Safari og badeferie

Afslut din oplevelsesrige ferie med den bedste rekreation nemlig en badeferie ved det turkise blå hav som man finder ved Det Indiske Ocean. Det er en fin naturlig forlængelse af en safarirejse at tage på badeferie her, og det kan for eksempel være ved Seychellerne, Zanzibar eller Kenyakysten. Her finder du de perfekte rammer til at slappe helt af og lade op, og lade de mange nye indtryk sætte sig inden rejsen går hjem igen.