Læg telefonen fra dig – vær sammen med din familie om kreative projekter!

I mange danske hjem sidder hele familien med hovedet i telefonen, iPad’en eller klistret til en computerskærm. Utrolig mange timer hver måned, hver uge og sågar hver dag går med at sidde med øjnene stirrende ind i skærmen. Mange er sammen i familier uden egentlig at være sammen og aktivt lave noget sammen, da elektronikken har overtaget mange danskeres tid og er blevet til en afhængighed. Men er det de 10 timer, hvor du sad med din telefon, som du husker på, når du ser tilbage på ugens løb, eller er det de stunder, hvor du aktivt deltog i noget med din familie?

Vær kreative sammen

En aktivitet man som familie kunne sætte sig ned og lave sammen og bruge mange timer på kunne være noget håndarbejde. At lave noget håndarbejde kan ikke bare være hyggeligt, men kan også udfordre tankemønstre, kreativitet og være ren terapi for hjernen. Dette kan være sundt for hjerner i alle aldre og være et skønt afbræk fra hverdagens daglige gang.

Håndarbejde kan være mange ting og kan tage udgangspunkt i mange forskellige fag såsom billedkunst, sløjd eller håndværk og design. I skolerne i dag har man ofte kreative fag, hvorfra man kan lade sig inspirere og tage ideer med hjem. Ofte er det de kreative fag, som der sættes allerstørst pris på af eleverne, så hvorfor ikke også være kreativ hjemme? Det kan være børnene har ideer til, hvilke kreative projekter aktiviteten kan indebære. På denne måde kan der skabes en interesse for børnene til at deltage og lægge telefonen fra sig.

Alt I skal bruge til jeres kreative projekt

Man kan bruge mange forskellige redskaber, produkter eller tekstiler. Hos slivern.dk finder du et stort sortiment, hvor du i ro og mag kan finde de produkter på hjemmesiden, som du skal bruge, putte dem i kurven og shoppe disse hjemmefra.