Inspiration til pakkekalender

December nærmer sig, hvilket betyder, at mange børnefamilier forbereder kalendergaver, så deres børn kan vågne op til en lille gave hver dag. Det kan dog være svært at finde på noget nyt hvert år, så herunder er der lidt inspiration til dine børns pakkekalender.

Ideer til dine børns kalendergaver

Malebøger
Mange børn elsker at male eller tegne, og det gælder både drenge og piger. Det kan også være en personlig gave, da malebogen kan indeholde din datters yndlingsprinsesse eller din søns yndlingsdyr.  

Neglelak
Til den lidt ældre pige kan du købe neglelak. Her er der mange muligheder, da der både findes mange mærker, farver, pakkeløsninger, og de kan købes til forskellige priser. Det kan dog være en god idé at købe en neglelak, der er hendes yndlingsfarve eller fyldt med glimmer, hvis hun er en stor prinsessefan.

Slik
Alle børn elsker slik, og igen kan du vælge lige præcis den type slik, som dine børn elsker mest. Derudover er det også noget, som de fleste har råd til, da man kan købe alt lige fra en slikkepind til en hel pose slik. Der findes dog også andre mere sunde alternativer, såsom tørret frugt.    

Perler
Kreative aktiviteter er godt for børns koncentrationsevne, og perler er godt for motorikken. Derudover så kan børn bruge perler både som store og små. Det giver også mange gavemuligheder, da man både kan give perler, plader og nogle pakker med inspirationstegninger i.   

Lav et budget

Det kan være en rigtig god idé at lave et budget, inden du går på jagt efter gaverne. Især hvis du skal købe gaver til mere end ét barn. Hvis du på forhånd har lavet et budget, så kan du få et overblik over, hvor mange penge du vil bruge på hver gave. Derved undgår du, at prisen på gaverne løber løbsk, og du kan derved købe nogle gaver, der enten er samme pris eller skifte mellem billige gaver, og nogle der er lidt dyrere. En pakkekalender indeholder trods alt 24 gaver.