Find et stort udvalg af perleplader

Rigtigt mange børn er helt vilde med at lege med perler, og de synes, at det er rigtigt sjovt at finde på en masse forskellige mønstre. Der findes nemlig rigtigt mange muligheder for at lave forskellige mønstre og figurer, når man leger med perler. Derfor kan det være en rigtigt god måde at give sit barn tid til at være kreativ og udfordre sig selv ved at lege med perler.

Mange tror måske ikke at helt små børn kan komme til at lege perler, men faktisk så kan børn i næsten alle aldre komme til at lave perleplader. Der findes nemlig flere forskellige serier af Hama perleplader, som passer til forskellige perleplader.

 

Perleplader til børn i alle aldre

Hvis man vil finde Hama perleplader til sine børn, så er der tre forskellige muligheder i forhold til størrelsen på perlerne. Det er vigtigt at få fat i den rette størrelse på perler samt perleplader til sine børn, fordi de passer til børn i bestemte aldre.

Der er Hama Maxi, som er den største serie af perler til brug af børn fra 3 år og opefter. Så er der også Hama Midi, som anbefales at bruges af børn, som er 5 år eller mere. Afslutningsvis kan man også få Hama mini, som er den mindste serie af perler og perleplader, der anbefales til børn der er 10 år eller ældre. Dermed undgår man, at helt små børn kommer til at spise perlerne.

 

Stryg de færdige perleplader

Når man har lavet en perleplade færdig med et rigtigt flot mønster, så er det selvfølgelig tid til at afslutte perlepladen. Dette gør man ved at stryge perlerne på perlepladen med et stykke bagepapir imellem. Dermed smelter perlerne sammen, og de kan nemt pilles af perlepladen. Således har man et rigtigt flot perlemønster, som man kan hænge op i loftet eller noget andet.