Fang gæsterne til din nyopstartede café

’Til salg’-mærkatet i vinduet har fået et andet udseende med store bogstaver henover, der mærkerer, at lokalet er solgt. Du har investeret i lokalerne, da du i mange år har drømt om at starte din egen lille gågadecafé op. Chancen var der, og du greb den. Står du i den situation og vil rigtig gerne give gågadens mange besøgende et hyggeligt sted at spise frokost, men du mangler de sidste små detaljer, før du er tilfreds, så lad dig blot inspirerer af andre eller internettets mange gode forslag.

Hyggelig indretning

Det væsentligste for din nyopstartede café er, at du giver den en charme og hyggelig atmosfære, som gæsterne føler sig tilpasse i. Du skal selvfølgelig også give gæsterne et lille indblik i, hvem du er som person. Dette kan du gøre gennem din indretning. Overvej hvilke materialer du kan kombinere, så det skaber en hyggelig atmosfære. Det kan være alt fra materialevalget af borde til farven på pyntepuderne i dit lille loungeområde. Gæsterne lægger mærke til de små detaljer, som kan give den oplevelsen af, at du sætter pris på deres besøg. Udover din egen personlighed og den lækre mad kan belysningen i caféen også have stor betydning for helhedsindtrykket.

Udendørs velkomst

I de mørke timer lyser belysningen din café op. Allerede med det blik ind ad vinduerne skal gæsterne føle sig velkommen. Du kan derfor gøre meget selv ved at fange gæsterne med den rette udendørs velkomst. Udover det din café skal se hyggelig og indbydende ud, så kan du også benytte dig af a-skilte, hvor du kan give gæsterne en smagsprøve på menuen, eller blot invitere dem indenfor med en hyggelig hilsen. Du kan finde mange forskellige a-skilte. Det er derfor vigtigt, at du gør dig overvejelser omkring, hvordan du kan fange gågadens besøgendes opmærksomhed, så din nyopstartede café kan udfolde sig.