Køkken al a 2019

Det personlige køkken holder nu – og til næste år. Det er en tendens, der kommet for at blive. Du kan lave få ændringer som at købe plakater online og hænge dem op i dit køkken, eller du kan gå all in på at lave dit helt personlige madværkssted. Få den bedste inspiration til et køkken al a 2019 her.

5 veje til et personligt køkken

Elsker du at stå i dit køkken, eller vil du faktisk helst undgå det? Ligegyldig hvor meget tid du bruger der, vil et personligt køkken få dig til at føle dig mere tilpas og nyde timerne derude lidt mere. Her får du fem gode idéer til dit personlige køkken:

  1. Mal køkkenlågerne i farver, der passer til resten af dit hjem. Sådan skaber du dit eget look og en rød tråd gennem hjemmet.
  2. Brug grebene til at fremhæve din personlige stil. Er du til træ, messing, noget retro eller måske noget feminint?
  3. Miks forskellige tallerkner, skåle og kopper. Shop løs af fine og unikke skåle og kopper, når du er i udlandet, eller tag på workshop og mal dit eget porcelæn.
  4. Forkæl din køkkenvæg med masser af kunst. Køb plakater online og lad dem understrege din personlige stil.
  5. Tænk ned til mindste detalje – de tæller alle sammen. Lad viskestykker og køkkenhåndklæder fremhæve din stil og lad dine yndlingskrydderier stå fremme i pæne skåle eller glas.

Glem ikke funktionaliteten

Stilen og personligheden er vigtig for at trives i køkkenet, men det er selvfølgelig mindst lige så vigtigt at tænke funktionalitet og det praktiske ind i indretningen. I et køkken skal der være tilstrækkelig med bordplads, opvaskeplads og kogeplads. Du kan også gøre madlavningen nemmere for dig selv ved at placere køkkenredskaber og andet udstyr, hvor det skal bruges. Lad med fordel de mest brugte redskaber være let tilgængelige.