Hvilken computer passer til mig?

Næste gang tiden, at er inde til at skulle investere i en ny computer, er det måske værd at overveje om du skal have noget andet det du plejer. Hvad fungerer godt ved den du har nu, og hvad fungerer måske mindre godt? Alt afhængig af hvor meget du bruger den, og hvad du bruger den til, kan du også gøre nogle af dine overvejelser ud fra dette. Men når du så skal til at ud og vælge en ny computer, hvilken skal du så vælge? Her kommer der tre eksempler på tre typer computertyper, som du kan tage til eftertanke, når du skal ud og investere tid og penge i et computerkøb:

 

  1. Bærbar

Den bærbare computer er ideel til personen, som har behov for at kunne tage den med sig. Til typen der rejser meget, eller har brug for at være mobil i sin hverdag. Der findes mange forskellige bærbare til alle behov. Hvis du f.eks. er gamer vil en gamer bærbar være anbefalelsesværdig, da den vil have den plads og den gode grafik, som gaming kræver.

  1. Stationær

Er du typen der arbejder hjemmefra fra eller rækker dit behov til, at din computer sagtens kun kan være et sted, så vil en stationær computer, uden tvivl, være det ideelle valg for dig. Så hvis du er ham/hende der har dagligt kontor arbejde, vil en stationær computer være det optimale valg. En stationær computer vil også typisk kunne trække flere programmer, selvom mange bærbare er bygget til, at have den samme kunnen som stationære den dag i dag.

  1. Tablet/iPad

I nutidens samfund er det moderne at være fleksibel. Derfor er en tablet/iPad perfekt til personen på farten. Det gode ved tablets og iPads er, at man købe tastaturer til dem. Det vil altså sige, at de nærmest fungerer som bærbare computere, dog er de lettere og mindre. Denne form for tablet-computer kan anbefales til personen, som har et behov for at være mobil i hverdagen. En tablet-computer er dog ikke god til at trække store programmer, men skal nærmere ses som et søge- og skriveværktøj.