Ude efter et nyt ur? Skagen dur altid!

Hvis man siger ”ur”, siger man næsten også ”Skagen”. De ikoniske Skagen ure fås til gode priser hos Brodersen + Kobborg.

Skagen Designs så dagens lys for første gang i 1989, og det var ægteparret Henrik og Charlotte Jorst, der flyttede til USA med en helt bestemt drøm i bagagen. De havde nemlig en vision om at designe og producere armbåndsure, der var af den bedste kvalitet samtidig med, at designet var dansk.

Heraf kom altså Skagen Ure, som med tiden blev en enorm succes, fordi forbrugerne hurtigt fik øje på de smukke ure fra Skagen. Et Skagen ur er nemlig ikke bare et ur. Det er efterhånden blevet verdenskendt for det meget unikke og elegante design, der er helt klassisk og smukt på samme tid. Kvaliteten er i top, men samtidig er prisen til at betale. Og netop derfor har Skagen ure bestået i over 25 år.

Hos Brodersen + Kobborg kan du finde et stort udvalg af de smukke Skagen ure. Der er både helt klassiske, enkle og små ure med små urskiver, men du kan også finde guld-, kobber- og sølvbelagte ure med store urskiver, der er supermoderne, men samtidig også har et elegant, tidsløst design. Find din favorit på brodersenkobborg.dk.