Danmarks bedste tryllekunstnere

Der er nok ikke mange der ved det, men i Danmark bor faktisk nogle af verdens bedste tryllekunstnere. Disse tryllekunstnere er måske ikke kendt blandt den brede befolkning men de er kendt i kredse for tryllekunstnere. Men hvordan bliver man i grunden en af Danmarks eller endda verdens bedste tryllekunstnere. Vi har spurgt Anders Møller, som er professionel tryllekunstner og som har vundet Danmarks mesterskabet i at trylle flere gange. Hvis man vil læse mere om det at blive tryllekunstner og måske hvordan man selv lejer en dygtig en, så kan man finde meget mere omkring det på siden her.

Hvordan bliver man tryllekunstner?

At blive tryllekunstner er ikke så svært som man skulle tro, og i øvrigt er det ikke en beskyttet titel som eksempelvis at være læge eller at være en ingeniør. Enhver kan kalde sig det, og det gør at det ofte kan være svært at finde hoved og hale i, hvem de bedste og mest talentfulde tryllekunstnere er. Men nok om det, lad os komme tilbage til begyndelsen af hvordan jeg startede med at være tryllekunstner.

Jeg begyndte selv, da jeg var med min familie i Spanien, hvor vi var vidne til en spansk tryllekunstner som tog fusen godt og grundigt på os allesammen. Fra det sekund, vidste jeg hvad jeg ville og hvilken hobby jeg ville forfølge. Det har jeg stort set gjort lige siden.

Optræde i weekenden

Der gik ikke længe før jeg skulle stå på scenen for første gang og på denne måde blev jeg kastet ud i nogle hårde men lærerige situationer, hvor jeg på ingen måde havde mulighed for at stikke halen mellem benene. Det havde jeg nu heller ikke lyst til, men jeg snildt huske hvor nervøs jeg var, da jeg skulle optræde for mit første publikum.

Youtube hjalp en del

Der er mange der hele tiden spørger hvor man lære det henne. For mig er det ikke kun et svar, da jeg har brugt mange forskellige steder, både på internettet og i den virkelige verden, hvor jeg sammen med andre har prøvet at finde ud af, hvordan og hvorledes at det skal være.