Nyt dansk koncept tilbyder hobby og kreative kurser online

WeTeach.dk er navnet på en ny dansk undervisningsportal for kreativitet og hobby. Undervisningen foregår online via video, og det er således et moderne alternativ til de traditionelle aftenkurser med fremmøde.

I denne artikel kigger vi nærmere på WeTeach.dk og hvad man kan lære på siden.

Hvad kan man lære på WeTeach.dk?

WeTeach.dk er en dansk kursusportal med kurser indenfor kreativitet og hobby – deres slogan lyder således ” Online hobby-kurser på dansk”. Men hvad dækker dette helt præcis over?

Når vi kigger på kursus udvalget drejer det sig om kurser indenfor hækling, strik, syning, tegning, maleri, fotografi, hundetræning, photoshop, blomsterbinding og meget mere – altså med andre ord, alt indenfor hobby og kreativitet.

Kurserne er hovedsageligt begynderkurser og målrette folk som gerne vil i gang med en af de mange ting der findes kurser om. Siden er altså ideel, hvis du gerne vil i gang med at hækle, male, sy, strikke eller noget helt tredje.

Kurser kan også købes som gavekort, så hvis du kender en der gerne vil i gang med at male akvarel, så er et gavekort hertil en god og anderledes idé.

Hvordan fungerer undervisningen?

Undervisningen fungerer på den måde, at du som kursist følger en række videoer i en lektionsplan, som underviseren har sammensat.

Videoerne er optaget på forhånd, og du kan altså se dem lige så mange gange du vil. Man kan sige at det er undervisning hvor du vil og hvornår du vil.

Under hver video kan du som kursist stille spørgsmål direkte til underviseren, som typisk svarer indenfor 48 timer. På den måde kan du få feedback og hjælp til ting, ligesom du ville kunne få det på et traditionelt kursus.

Når du har gennemgået alle videolektioner, har du gennemført kurset.

Til en række af kurserne medfølger der desuden e-bøger, opskrifter og tjeklister, som du kan støtte dig til ved siden af videomaterialet.

Hvem er underviserne?

Underviserne på WeTeach.dk er specielt udvalgt, og er blandt de bedste indenfor deres fag. Alle undervisere har tidligere erfaring med undervisning, og ved derfor hvordan man bedst strukturer et kursus.

Du kan f.eks, møde en af Danmarks bedste akvarelmalere i et kursus i akvarelmaling eller lære at strikke med en af de bedste strikkere i landet. Hvis du gerne vil lære at lægge en flot makeup, kan du tage et makeupkursus med en professionel makeupartist, som tidligere har vundet DM i makeup.

Underviserne er altså professionelle og du kan derfor forvente god og kompetent undervisning.

Kan du selv bliver underviser?

Ja det kan du faktisk godt. WeTeach.dk er åbent for alle, der har lyst til at formidle et emne de brænder for via videoundervisning. Det eneste det kræver er, at du er ekspert indenfor dit fag go har erfaring med undervisning. Hvis det er tilfælde kan du sende en ansøgning til WeTeach.dk og måske du derefter kan blive en del af underviserteamet!