Guide: 5 streamingtjenester til under 100 kr. om måneden

Går du og mangler en ny streamingtjeneste, der tilbyder de bedste tv-serier og film, men samtidig ikke måkoste dig over 100 kr. om måneden? Vi giver dig her 3 bud på streamingtjenester, der hører inden for denne kategori og passer til forskellige behov.

  1. TV2 Play

Er du til danske tv-serier og TV2’s programmer såsom Dicte og Badehotellet eller TV2 Zulu og TV2 Sport, såvil denne streamingtjeneste være noget for dig. Den koster kun 69kr. om måneden, hvis du vælger et basis-abonnement, der indeholder alle on-demand kanalerne. Hvis du kun vil se TV2’s kanaler live, er der ogsået abonnement til dette for 99 kr. om måneden.

  1. Hayu

Hvis du er mest til at se engelsksprogede reality-serier såsom Keeping Up With The Kardashians og The Housewives of Beverly Hills, såer denne streamingtjeneste noget for dig. Den koster kun 50kr. om måneden, men hvis du vil gøre det endnu billigere kan du altid dele abonnementet med en veninde, såI betaler 25 kr. hver.

  1. Pirate Bay

Hos Pirate Bay findes der både de lovlige og ulovlige filer (hold dig fra disse), hvor vi naturligvis vil råde dig til at benytte dig af de lovlige. Du får her en guide til brug af Pirate Bay, hvor du gratis kan streame både film og tv-serier.

  1. Viafree

Endnu en gratis streamingtjeneste er Viafree, hvor du kan se både danske og udenlandske reality-serier, som f.eks. Familien Fra Bryggen og Love Island. Afsnittene kommer dog altid en uge efter at de er blevet vist i TV. Viafree har ogsåen slags søster-streamingtjeneste, nemlig Viaplay, som har et bredere sortiment af tv-serier og film til et månedligt abonnement på89 kr.

  1. Netflix

Den mest kendte udenlandske streamingtjeneste er Netflix, som endda har fået sin egen pun med ’Netflix & chill’, fordi det er sådan en brugt streamingtjeneste over hele verden. Her kan man se en række forskellige udenlandske film, tv-serier og dokumentarer. Netflix er ogsåkendt for, at producere sit eget materiale, som oftest får en god modtagelse. Abonnementet koster 79 kr. eller 129 kr. om måneden, hvilket afhænger af hvilken opløsning, man ønsker til sit TV.

Hvis du mangler en ny computer, der passer til dit behov for streaming, har vi ogsåen artikel her, hvor du kan fåtips til, hvordan du får råd til en ny computer.