Trends i København

Er du lige flyttet til København og har en hunger efter at passe ind i modemængden, eller vil du blot inspireres af københavnernes trends? Så er du landet i den helt rigtige artikel! Vi vil her gennemgå nogle af de modetendenser, der især spreder sig i Danmarks hovedstad lige for tiden. Vi vil også komme lidt ind på, hvilke butikker du kan opsøge for at finde det helt rette outfit, hvor du kan føle dig godt tilpas og smart. Men skal der ikke mere end tøj til, at du kan fuldende dit look? Jo! Derfor kommer vi også et smut ind på hvilken hårmode, du skal gå efter.

 

Tøjmoden i København

I København er der altid fornyelse, og der sker hele tiden noget. Om det så er, bylivet, Kultur i Elmegade, madtendenser eller tøj, så skal du altid være parat til at følge med. Lige for tiden er den helt store trend i forhold til tøj, at du skal gå all in i vintage. Københavnerne har taget et skridt tilbage i tiden, og de er ikke bange for at gå i noget, som du så for måske 30 år siden.

Sådan vil det typisk være med mode – tendenserne kommer og går. Kan du huske billedet af din mor som ung i trompetbukser? Lad dig endelig inspirere af dét, for det er topmoderne igen i dag! Og husk endelig at tage nogle farver på også, det er ikke længere så hipt kun at gå i sort.

 

Populære butikker hos københavnerne

Når københavnerne nu er blevet glade for vintagetøj og det mere farvefyldte tøj, så er der selvfølgelig også butikker, der sælger mere af dette end andre. Og nu skal du måske holde på hat og briller, når du hører, hvor du med fordel kan gå hen. Det er nemlig blevet superpopulært at gå i genbrugsbutikker, for hvilken butik skulle være bedre til at sælge tøj, der var moderne for nogle år siden?

Det kan virke grænseoverskridende for nogen at gå ind i genbrugsbutik. Du har måske fundet det en smule pinligt at bevæge dig henimod provinsens genbrugsbutik, men det skal du i den grad ikke være bange for længere. Det er der, det sker!

 

Hårtrends i hovedstaden

I København er der mange, der ikke er bange for at bryde med normerne. Skal en kvinde absolut have langt hår, og skal en mand absolut have kort hår? Det er smag og behag, og i København er de begyndt at udforske! Hvis du som kvinde længe har drømt om at klippe dit hår kort, så skal du ikke tøve længere.

Hårmode i København kan være lige, som du ønsker den – det er blevet tilladt at inspirere. Der er selvfølgelig heller intet galt i, hvis du gerne vil køre en klassisk frisure, hvis det er det, du har det bedst med. I sidste ende er det vigtigste, at du udstråler, at du føler dig selvsikker. Det kan du dog også sagtens komme til ved at skille dig lidt ud med en mere eksperimenterende frisure.