Den elektronik skal du have, hvis du studerer

Internet, mobiltelefoner, computere osv. kan hurtigt optage en stor procentdel af din samlede indkomst, og derfor kan det være smart at gøre sig nogle tanker om sit elektronikforbrug, og om der er noget af det, der er overflødigt eller kan erstattes med noget billigere.

Har du brug for den nyeste mobil?

Det er et spørgsmål du skal stille dig selv, når du har besluttet dig for at købe en ny mobiltelefon. En mobiltelefon i nyeste version kan snildt koste 8000 kr., og det er rigtig mange penge, når din indtægt ikke er bragende.
De eftertragtede mærker kan tillade sig at tage en meget højere pris for deres mobiltelefoner selvom de dybest set kan det samme som en, der er en smule billigere.
Så når dit budget er skrabet, kan det godt betale sig at gå på kompromis med din mobiltelefon. Ydermere er det en god ide at overveje, om du har brug for at udskifte din mobiltelefon eller det kan fikses med en lille reparation. På incover.dk kan du finde en masse mobiltilbehør, som vil gøre, at du kan forlænge levetiden på din mobiltelefon yderligere.

Find internettet til dit behov

Rigtig mange mennesker betaler for et alt for avanceret internet end de egentlig har brug for. I korte træk skal du have en højere internethastighed, hvis dit net skal kunne trække de store downloads og uploade store filer. Hvis der bor mange mennesker i en husstand, er det også fordelagtigt med en høj hastighed.

Men hvis i er få mennesker i husstanden og ønsker internet til at kunne streame film og serier, se TV og YouTube klip behøver i slet ikke at betale så meget for jeres internet.
Hvis du er tvivl om, hvilket internet der passer til dine behov, kan du på internetpriser.dk få råd og vedledning om hastighed og internetpriser til din specifikke situation.

Er min TV-pakke for stor?

TV er bliver mindre og mindre populært, og der er derfor også færre kanaler, der fanger din interesse. Du kender nok det med at falde tilbage til de samme 4 kanaler hver eneste aften. Og du er ikke den eneste. 7 ud af 10 betaler for samtlige kanaler, som de aldrig nogensinde ser. Der er derfor penge at spare på dette område. Derfor burde du overveje dine muligheder for at ændre din TV-pakke.

Den billigste løsning vil være at samle dit internet og TV i en pakke fra samme udyder, men hvis dine behov er lidt mere specifikke end det, ville vi anbefale at tjekke websites ud, der sammenligner TV-pakker i forhold til pris og kanalsammensætning.

Forhåbentligt kunne disse 3 tips sætte nogle tanker i gang hos dig, og få dig til at overveje om dit elektronikforbrug i virkeligheden behøver at være så bærende en udgift?