Herremodens efterårstrends 2018

August måned nærmer sig sin afslutning, og det betyder, at vi om små ti dage officielt tager hul på efterårsmånederne. Efter en fantastisk og varm dansk sommer er temperaturerne faldet lidt igen, og det er ikke helt usandsynligt, at vi inden længe igen trækker i de lange bukser og lidt varmere trøjer. Er din garderobe efterårsklar? Find ud af, hvilket herretøj, der er populært lige nu, og få inspiration til, hvordan du kan opgradere dit klædeskab, så du er klar til at gå de kolde måneder i møde.

En overgangsjakke

En ting, der bare skal hænge i efterårsgarderoben, er en overgangsjakke. Der er mange muligheder at vælge imellem, så der er noget for enhver smag. Lige nu er især denim- og læderjakker populære. De er begge tidløse og findes i adskillige modeller. Vælg en med helt klassisk snit og farve eller en med et mere vovet udtryk for eksempel i form af et print. Efterhånden som kulden tager til kan det blive nødvendigt at have en varm trøje under især denimjakken. Du kan vælge en lækker striktrøje, men mange vælger også at bruge jakken med en hoodie under – det giver et sporty udtryk og går godt til et par jeans og sneakers.

Uldfrakke

Ud over en overgangsjakke, indeholder enhver fuldendt herregarderobe også en uldfrakke. Uldfrakken er en ultimativ klassiker, som er svær at komme udenom. Den har været populær i mange år, er det stadig og fortsætter nok også med at være det lang tid endnu. Uldfrakken er perfekt til både hverdag og de mere formelle lejligheder, så hvis du ikke allerede ejer en, vil du ikke fortryde at investere i en.

Hættetrøjer

Herremoden er generelt blevet mere afslappet, hvilket også afspejles i hættetrøjens enorme popularitet. Næsten alle brands har mindst én hættetrøje i dette efterårs kollektion, og de er altså ikke til at komme udenom. De bruges under jakker, men kombineres også med mere formelle stykker tøj, såsom et par pæne bukser og sko. Hættetrøjer er typisk varme og behagelige at have på, så de er helt perfekte til de kolde efterårs- og vinterdage.

Løbesko

I forlængelse af den mere afslappede stil, er en anden trend her til efteråret at gå i løbesko. 90’er-favoritten Nike Air Max 95 har gjort stort comeback i år, ligesom mange tilsvarende modeller bliver brugt flittigt. Sneakers har i mange år været populære, men hvor mænd før foretrak at gå i mere enkle tennis- eller skateboard-inspirerede af slagsen, er det nu sko med luftige og tykke såler, som hitter.