Få de reneste gulve i nabolaget

Mens vi venter på, at robotstøvsugeren ikke længere bare er et supplement til den traditionelle støvsuger, kan vi ligeså godt få den bedste traditionelle støvsuger, der er på markedet. Men hvordan finder man ud af, hvilken støvsuger, der er den bedste? På denne hjemmeside kan du få al den hjælp, du har brug for, for at vælge rigtigt. Der er priser og brugeranmeldelser samt testresultater, der er oversat til point. Desuden er der en hel masse information om støvsugere, som er værd at vide, inden man investerer.

Mange modeller – mangle løsninger

Lige meget om det er dig selv, dine børn eller din rengøringshjælp, der støvsuger boligen, så fortjener I alle, at støvsugeren virker så godt som muligt. Men det er ikke selve støvsugeren, du skal starte med at kigge på, inden du køber. Det er hvilket gulv, I har i boligen, hvor stor jeres bolig er, og hvor mange niveauforskelle der er, som er afgørende for, hvilken støvsuger I skal have. Disse ting kan være med til at beslutte, om det er en ledningsfri støvsuger, I skal have, eller om det for eksempel skal være en støvsuger, der virker bedst på gulvtæppe. Nogle modeller suger nemlig bedre end andre, når det kommer til effekten på gulvtæppe. På samme måde er der modeller, der virker bedst på hårdt gulv. Du kan også få støvsugere uden støvsugerpose i, hvilket der både kan være fordele og ulemper i. Den ene tydelige fordel ved at købe en støvsuger, der ikke bruger poser, er, at du ikke har den løbende udgift i forbindelse med støvsugerposerne.

Den ledningsfri støvsuger

Iden du køber en støvsuger, der ikke bruger strøm via ledning, så skal du holde øje med, hvor lang tid det genopladelige batteri kan køre per gang. Hvis din bolig ikke er så stor, kan det være smart med en let sag uden ledning, der kan komme rundt alle steder uden problemer. Men hvis du skal oplade din støvsuger, inden du er halvvejs i processen, så er det nok ikke den bedste løsning for dig.