Store kvinder behøver ikke at gå på kompromis med stil og kvalitet

Kvinder med kurver, og kvinder, der bruger de lidt større tøjstørrelser, har tidligere haft svært ved at finde behageligt tøj, der både sad godt og så godt ud. Det er heldigvis slut – der findes flere og flere butikker med flot og stilfuldt tøj til store kvinder så man ikke behøver at gå på kompromis med moden, blot fordi man er lidt større end gennemsnittet. Her får du et par gode råd til at finde tøj med den rette pasform, som sidder godt og er behageligt at have på.

 

Vil du skjule eller fremhæve dine former?

Alle kvinder, store som små, bør være stolte af den de er og hvordan de ser ud. Det er dog ikke ensbetydende med, at alle kvinder har det godt ved at vise deres kurver frem, og noget af det vigtigste ved at se godt ud er, at man føler sig tilpas i det, man har på. Derfor er det essentielt at gøre op med dig selv, om du vil fremhæve dine smukke, kvindelige kurver, eller om du hellere vil skjule dem. Skal formerne vises frem, skal du gå efter mere tætsiddende tøj – men pas dog på med ikke at købe tøjet for småt, da det kan få dig til at se større ud, end du er. Vælg eventuelt en tætsiddende nederdel med en løs skjorte eller top til og måske en cardigan eller oversize blæser over, hvis du vil fremhæve dine hofter og din numse. Vil du gerne skjule nogle af dine kurver, er en a-line kjole et rigtig godt valg, da den fremhæver din talje og skjuler hofter og numse.

 

Pynt dig med lækre accessories

Alle kvinder kan bære accessories, og unikke smykker eller en farvestrålende håndtaske kan være med til at tage lidt fokus fra din figur. Så vælg lækre accessories til at pynte dig med, når du skal ud, og ingen vil bemærke, at du eventuelt forsøger at skjule dine hofter i din fine, sorte a-line kjole.