Gaveidéer: Sådan finder du den perfekte gave

I løbet af et kalenderår findes der rigtig mange anledninger til at give gaver. Både til fødselsdage, jul, jubilæer, mors- og farsdage, bryllupper og til mange andre mærkedage giver vi gaver, og det kan være svært at finde på en god gave hver gang. Ofte følger der en ønskeseddel med invitationen, og modtageren vil selvfølgelig blive glad for at få en gave fra listen – det er jo ting, han eller hun har ønsket sig. Men som giver kan det virke en anelse kedeligt, og vil du gerne afvige fra ønskesedlen, er der nogle gode ting at have med in mente, når gavejagten sættes i gang.

 

Gør gaven personlig

En personlig gave er altid sjovere end noget, alle kan købe i en forretning. En personlig gave kan være hvad som helst, bare det har noget med dig som giver eller modtageren at gøre. En gave med et minde trykt på er altid sjov – eksempelvis en t-shirt, en kop eller sengetøj. Eller en kurv, hvor du har fundet alle modtagerens yndlingsting og anrettet pænt med bånd og sløjfer. En personlig gave kan også være den ting, som modtageren for længe siden snakkede om, at han eller hun ønskede sig, men som personen nu har glemt alt om. For at gøre en gave endnu mere personlig, kan du vedlægge et hjemmelavet kort. En tegning er meget personlig, men ellers kan du printe billeder af dig og modtageren ud og lave et kort selv. Er du løbet tør for blæk til din printer, og vil du gerne printe flotte, farverige billeder ud, kan du købe nye blækpatroner her.

 

Giv en oplevelse

En oplevelse er også altid en god gave. En oplevelse vil næsten med garanti give minder, der holder ved i mange år, og modtageren vil få en sjov og god dag ud af det. Der findes alverdens oplevelser at give, men husk, at det skal passe til modtageren, og find så gerne en oplevelse, I kan lave sammen.