Køb det seje G.I. Joe segboard hos Funboards.dk

Kunne du tænke dig et segboards, der lige har noget ud over det sædvanlige? Som ikke bare ligner alle de andre? Funboards.dk har et stort udvalg af cool segboards.

Hvis du er ude efter et segboards, der lige har det ekstra, så se det store udvalg af seje segboards, som websiden Funboards.dk har. Eksempelvis har de det fede G.I. Joe segboard, der har tryksensitive fodplader. De gør, at det bliver lettere og mere sikkert at komme i gang med at køre segboard, selvom du aldrig har prøvet det før.

Segboardet har en meget intuitiv styremetode og et dobbeltafbalanceret gyrosystem, der gør det ekstra nemt at lære at køre på. Det er altså et af de sikreste, du kan få på markedet. Det har selvfølgelig også de vigtige certificeringer og en indbygget termosikring på batteriet, sådan at du ikke skal være bange for, at det bliver overophedet eller bryder i brand, sådan som man har kunnet læse om i flere medier, som blandt andet BT.

Du kan finde videoer og masser af information på siden, hvis du har lyst til at vide mere om de forskellige segboards og om, hvordan man kommer i gang med at bruge dem. Køb hos Funboards.