Er det tid til at pleje dig selv?

Selvforkælelse er både vigtigt og dejligt. I en stresset hverdag, hvor alle har travlt med arbejde, er selvforkælelse desværre noget, der ikke særlig tit bliver taget tid til. Men for at det hele ikke skal gå op i arbejde og stress, er det ekstremt vigtigt, at man tager sig denne tid, og forkæler sig selv engang i mellem. Selvforkælelse kan gøres på mange måder, men er man kvinde, og vil man gerne gøre noget godt for sig selv og sin krop, så kan smukke og velplejede negle måske være den form for selvforkælelse, man har brug for.

 

Ønsker du lange, smukke negle?

De fleste kvinder ønsker sig enten lange, smukke negle eller smukke naturlige negle. Det eneste der faktisk er vigtigt er, at neglene har en lang holdbarhed, og altså ikke knækker. De fleste har prøvet at ligge en neglelak, hvor lakken kort tid efter er begyndt at skalle af i spidsen, eller man knækker en negl. Dette kan du undgå med akrylnegle. Akrylnegle kan nemlig bruges til at forstærke dine naturlige negle, hvis du blot ønsker stærkere negle med et naturligt udseende. Men du kan også bruge akrylnegle til at forlænge dine egne negle, og dermed få smukke lange og holdbare negle. Akrylnegle er dannet ud fra en kombination af væske og pulver, og når det først er tørret, så er neglen meget stærk, og du vil have flotte negle i meget længere tid end normalt.

 

Negle fyldt med muligheder

Når akrylneglene er tørre, vil de være matte. Dette er perfekt, hvis du ønsker det naturlige udseende. Men ønsker du farverige negle, er dette også muligt. Du kan desuden pynte dine negle med diverse små sten eller glimmer, det er kun din egen fantasi, der kan stoppe dig. Du kan lave dine negle præcis som du ønsker dem, om det så er til en festlig anledning, eller blot til hverdag, så er mulighederne mange. Når du er blevet træt af dine akrylnegle, kan de desuden let aftages med acetone. Herefter kan du igen lave nye negle, i nye farver eller mønstre.